Hanasaku Iroha
#1
Da li jer ne volite SOL ili jer ja ne znam koristiti search, ali nema teme. Big Grin
[Image: 28967.jpg]
Episodes: 26
Status: Currently Airing
Aired: Apr 3, 2011 to ?
Genres: Comedy, Drama, Slice of Life, Seinen Love

Izašla je 17. epizoda, možete je skinuti ovde (izvinjavam se ako nije dozvoljeno, maknite ako ne smeju download linkovi).
Hanasaku Iroha je, za mene jedan od najboljih animea u sezoni, jako je interesantno i zainteresuje te i tera te da gledaš sledeću da vidiš šta će se desiti. XD Meni se stvarno jako sviđa, priča prati Ohanu koja ima mamu koja je, blago reći lujka, i koja se seli kod bake jer joj mama sa dečkom putuje. Baka joj drži gostionicu, Kissuiso, u kome Ohana treba da radi. Ohana je inače jako društvena, komunikativna, vesela i simpatična (meni je annoying XD) i upečatljiva je. Opening mi je prelep:


Gleda još neko? Smile
Reply
#2
@Sagara: Gde si? Sta se ne javljas? Ovo mi deluje kao savrseno shtivo za tebe? XD

@Ten98: Bacice se pogled kada sve izadje definitivno Wink
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#3
^LOL, otkud ti to? XD
Inace, nameravam da gledam posto ga uporedjuju sa Honey & Clover, ali cu verovatno sacekati jos 2 meseca da se zavrsi. Toungue
Reply
#4
Obavezno gledajte. Big Grin
Igore mislim da je to zbog Ohane. XD
Reply
#5
Pa nije ni cudo sto ga porede sa Honey and Clover posto je u pitanju semi-prizemna slice of life pricica (kazem delimicno prizemna iz razloga sto kao i u Honey and Clover ima nesto melodrame doduse vise je to zastupljeno u HanaIro), a nisu im bili potrebni natprirodni elementi kako bi povezali konce kao sto je to bilo u Ano Hana. Meni je ovaj naslov kada sam poceo pratiti bio za nijansu bolji od Ano Hana ali sam stao kod nekih 4 epizoda. Svidelo mi se ono sto sam video, PA Works znaju kako da impresioniraju sa svojim gorgeous visuals, let's face it, i Angel Beats je imao to iako su se mnogi zalili da je balega zbog dizajna likova, ovde je sve top notch po tom pitanju. Ohana je Love, jedno vreme su po internet kruzocima kruzile price da je slut, such a shame :<. Nastavicu kada sse zavrsi serija, verujem da ima svojih padova i uspona ali ce konacni proizvod biti barem solidan, posto bi sve drugo kao komemorativni naslov bilo promasaj.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)