Neon Genesis Evangelion
Imam na compu 2 djela i na usb(za svaki slucaj XD), ali cekam da odrade i 4 da to sve u komadu pogledam XD
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRxFsEKIJ_1GBo4jyH-JhA...XwU-iA&t=1]
Reply
(2013-02-28, 13:07)Roronoa Zoro Wrote: i ja sam očekivao najranije na leto, ali ovo su odlične vesti
Vjeruj mi ija sam bio iznenadjen Big Grin naravno pozitivno
Inace Blue-ray izadje vecinom 8-9 mjeseci nakon sto film u kinu krene
Reply
Ovo je jednostavno dobar anime. Likovi su dobri ,a animacija nije losa. Anime je puno bolji od filmova. Ocjena je 9
Reply
Odgledah i ovo. Tačnije nisam sve, već sam, po preporuci, odgledao 24 ep + End of Evangelion. E sad, ja nisam neki ljubitelj mecha naslova, tako da mi je serija bila solidna. Nije mi se svidela ta epizodičnost, jer nešto što se desi u jednoj ne pominje se u sledećoj epizodi. Kao da je prošlo dosta vremena (a možda i jeste tako). Likovi su mi prosečni, ali zato mi se svideo koncept "neprijatelja", odnosno ovih Anđela. Ko su oni? Šta žele? Ta misterija me je terala da gledam dalje, i da ga ne dropujem. Mada, na kraju sam višeo bio zbunjen, tako da i nisam nešto mnogo otkrio (možda u ovim filmovima i otkrijem još nešto, ali otom-potom). E sad, film. Mnogo mnogo bolji od serije, al' opet s druge strane ne može bez nje. Grafika, naravno, bolja, ali nije igrala toliko bitnu ulogu. End of Evangelion je u nekom momentu dosta podsećao na Akiru, što je plus. Kad bolje razmislim, ovo je više psihološki nego li mecha anime. (mada, ove Eve su više neki organizmi nego mašine).

Serija 6/10
Fim 8/10

P.S. Sad sam se naložio na Cruel Angel's Thesis i Komm Susser Tod XD
Reply
Ti si prvi koji nije spominjao mind fuck i nisi bio skenjan posle gledanja Big Grin
Reply
Mozda zato sto je vec geldao akiru i druge brojne naslove prije ovog, iskreno meni je NGE bio jedan od prvih animea sto sam pogledao i do dana danasnjeg mi je najdrazi/najbolji.
Ogromna je razlika ako si prije NGE gledao samo digimone one peice i naruto (kao u mom slucaju) onda ti NGE a pogotovo End of Evangelion bude zesci mind fuck, i jednostavno ostavi dublji utisak na nekog jer je nesto sto do tog trenutka nisi dozivio.
[Image: 76561198098110211.png]
Reply
Ne znam, možda što sam već znao da je kraj sjeban, pa se nisam toliko iznenadio. Mada, nekako su ga prekinuli odjednom. Na kraju je bilo "Šta? To je to?".
Reply
Odgledao sam davno, nista posebno i ako ga vecina bas gotivi. Smorio sam se kad sam video kraj, glup je mnogo bas iz tog razloga sto Ikari odjednom sve shvati kao. XD
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)