2014-12-02, 19:52
(2014-12-02, 18:07)Lavi Wrote: DN nije anime koji se dropuje pa nastavlja, cim si ga dropovao nije on za tebe pa ne treba ni da se cimas.
Nisam razumeo logiku razmisljanja, ali okej.
Anime je bio odlican sve do druge sezone/arca ili cega god...
(2014-12-02, 18:32)Poltergeist Wrote: To da li anime vredi nastavljati potpuno zavisi od tebe. Bude još par napetih trenutaka do kraja serije (što je, čini mi se, jedini razlog zašto ljudi ovo i gledaju) i to je to. Taj pad kvaliteta za koji svi krive pojavu ovih novih likova je po meni neopravdan. Pad kvaliteta serije je počeo dok je L još bio živ, a autor je samo izbacio lika jer je postajao suvišan.
Nije mi se ni isprva toliko dopadao lik da bi mi cela serija postala shit nakon njegove smrti (a nisu ni ostali bili neš naročito)... Na tebi je da odlučiš da li ćeš nastaviti, ali nemoj mi reći da ne možeš izgurati još malo kad si već dotle došao... Ne kontam zašto si ga dropovao uopšte...
Sto ljudi, sto ćudi, sto ukusa. Meni je serija i nakon svega bila ok.
Nije se ni meni dopadao lik, stavise, dosta me je iritirao, ali ova dvojica su jos iritantniji, on je imao bar neku, kao sto sam gore napisao, logiku u prici. Doduse, anime je, po meni, poceo da opada sa kvalitetom kada se Light pridruzio policiji.