Threads: 3
Mozda ce da rula ali mislim da je glupo uporedjivati ovaj naslov sa originalnom DOTA modom a koliko ce biti isplativo za Valve pokazace vreme
Threads: 4
Svi heroji će biti portovani, gameplay će ostati isti, samo će biti grafički i tehnički unaprijeđena.
Logički nastavak moda - standalone igra.
Moraće da rula ;D
Threads: 27
da vidio sam to, meni bezveze trailer, neka stave neki koji ce prikazat kako ce dota 2 zbilja izgledat a ne ovakve gluposti da napaljuju fanove
Threads: 416
Ovo mi je vrhunac debilizma. Turnir u igri koju prvi put vidiš. Jedino ako nije bukvalna kopija DOTA-e samo sa boljom grafikom.
Threads: 27
koliko sam ja skuzio oni imaju timove koji testiraju igru cijelo vrijeme ili tako nesto, valjda je to turnir medu njima, iako i meni je ko da idu natraske
no ono sto me nervira su svi ti fanovi dote2 koji cijelo vrijeme se nabrijavaju na igru i govore kako je bolja i sta sve ne, i onda ovi izbace trailer koji nema veze s igrom, tj ne prikazuje gameplay ni nis nego je onako bezveze, i svi odma to je awesome, cool, preje*eno...
a mislim da zbilja ce bit kopija dote sto se svih heroja tice, samo ce sad imat malo drugacije modove i neke sitnice + grafika naravno, po meni to i nije losa stvar, samo sto ce oni koji su igrali dotu imat veliku prednost pred ostalima od starta