Afro samurai
#1
[Image: 15874.jpg]

Quote:After watching his father die in a duel against an unbeatable villian known only as 'Justice,' young Afro fixes his life on the study of swords and revenge. The tale of Afro Samurai is one of bloody hardship and pain. Along his solitary path of revenge for his murdered father, he sheds no tears & knows no love. Forever chased by powerful enemies in a lawless technology-speckled dystopia, he evades bullets and blade to reach his final prey: a man who will not die. But Afro will reach his quarry - even if it means painting a road of blood and brains from here to the bitter inevitable end.

Godina emitovanja: 2007
Epizoda: 5

osim što glas daje Samuel Jackson, gledao sam prvu epizodu i prvo što mi je upalo u oči je loša animacija, he. Rolleyes Ali scene borbe nisu tako loše. No, čujem da su ostale epizode više art. Kakav je taj anime?
[Image: harpy211.png]
Reply
#2
Do sada nisam cuo nista pozitivno o tom Anemeu, osim za Samjuela. Radili su zajedno na njemu Jap i Amer, ali izgleda da je od svega ispao kompletan zljut.
[Image: 76561198078674713.png]
Reply
#3
kažu da je za svaku epizodu budžet milijun dolara i da je tu gonzo studio probio neke rekorde, nisam gledao pa neznam kakav je, a jel Samuel u međuvremenu naučio japanski ili govori engleski
Tko vrijedi leti
Tko leti vrijedi
Tko ne leti ne vrijedi
Reply
#4
Svaki anime sto nabavim prvo pogledam prvih par ep na momente (motanjem, pa ispadne oko 2-5 min po ep) pa ako mi se svidi uzimam. Ovo mi je doneo drug i na monente izgleda ocajno, al bas ocajno.
Reply
#5
je, naročito animacija. Pa jebote, na što su potrošili milijun dolara? na honorar za samuela jacksona? :p
[Image: harpy211.png]
Reply
#6
Vrlo moguce, ipak je on zvezda sa A liste. A nesto sasvim je drugo sto su tvorci mislili da ce narod gledati Afro samuraja samo zbog glasa Semjuel L Dzeksona.
Reply
#7
zvijezda A liste + cameo uloga u True romance, pet sekundi i već ga ubiju, a na naslovnici postera, he
[Image: harpy211.png]
Reply
#8
Cim su ameri umesali prste to ne moze da vredi vise od pet para... Vec mogu da zamislim... glavni lik je opaki crnac sa macem (i glasom poznate licnosti) koji je savrseno dobar i bori se protiv zlih rusa ili zlih arapa ili tako nesto... i na kraju naravno pobedi uz veliki kicasti happy end! Fuj!
The sky above the port was the color of television, tuned
to a dead channel.
William gibson - Neuromancer
[Image: ergo_915x110.jpg]
Reply
#9
Pogledao svih pet epizoda. Navikneš se na tu animaciju, ali scene borbe su odlične. Priča je onako solidna, ali ima ono nešto, naročito ta priča o traci i izdaji. A tek završna borba. Jedino nervira imaginarni brbljavi prijatelj. Dobra zabava.
[Image: harpy211.png]
Reply
#10
Pa meni se sviđa. Ima dobre scene borbe i to što je john rekao ima "ono" nešto, zovite to "X" faktor ali ga ima.
[Image: hao-1.jpg]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)