SWOT [manga] (otkazano)
#1
[Image: 32918.jpg]

Autor: Sugita Naoya
Izdavac: Shounen Jump Weekly
Status: Ongoing
Published: 2010 do ...?
Zanrovi: Komedija, Akcija, Skola, Shounen

Kratak Plot summary:
Novi ucenik Manabizaki Kyou je streber, osoba koja provodi previse vremena uceci. Njegov san je da pohadja Toudai (Univerzitet u Tokyu) i posle toga radi za NASA-u. Medjutim, uskoro ce otrkiti da srednja skola u koju se prebacio, koja je nekad bila prestizna, je sad puna delikvenata iz okolnih skola. Puna je nasilja i borbi bandi.

Na srecu, Manabizaki ima iznenadjujuce umece u borbi, pogotovo kad brani mir svoje teritorije gde uci. Kroz ovu snagu, pronaci ce nove prijatelje, slabog decaka zvanog Iwashida i legendarny devojku delikventa, Hasuno Nene, koja cini da Manabizaki po prvi put oseca stvari koje ne moze da objasni.

Izvor: MyAnimeList Page
[Image: 2.png]
Reply
#2
Fina fresh manga nema puno chaptera ali verovatno nece dugo izlaziti posto ima poprilicno slabe ocene...ali od mene preporuka pogotovu za ljubitelje fighting orjentisanih manga naslova Smile
Reply
#3
Pa well, mislim da se prica nije jos ni razvila, s' obzirom da ima tek 5 chaptera. Ali dobro, videcemo u svakom slucaju. XD
[Image: 2.png]
Reply
#4
Uh, evo nekih losih vesti.

Usled nedostatka vremena zbog skole i svega (rejupuju me obaveze na sve strane) moram da droppujem ovaj projekat. Mozda nastavim u buducnosti, ali ne obecavam.

Gomen ne~
[Image: 2.png]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)