Katekyo Hitman Reborn (preuzeo Uchiha 163663)
Katekyo Hitman Reborn

[Image: 230px-Hitman_Reborn_Volume_01.jpg]
[b]Tip serije:
TV
Broj epizoda: 203
Žanr: Akcija, komedija, mafija, supernatural
Studio: Artland
Godina: 2006

Priča se vrti oko dečaka po imenu Tsunayoshi "Tsuna" Sawada, koji je izabran da postane šef najmoćnije mafijaške organizacije Vongola porodice, zahvaljujući tome što je daleki unuk prvog šefa Vongola porodice, koji se preselio iz Italije u Japan. Timoteo a.k.a. (trenutni šef Vongola porodice, 9. po redu) šalje Riborna(mali čovečuljak, mada bi se pre reklo da liči na živu lutku) da saopšti Tsuni da je on sledeći šef Vongola porodice, za šta ga Riborn i obučava.
[Image: steinsgate.png]
Reply
E i to neko da uzme!
Divan anime, svaka pohvala za tebe. Smile
[Image: 2.png]
Reply
u mnogo epizoda ima Big Grin
sretno sa prevođenjem
[Image: hbh1E]
Reply
Vidim da je Goku doradjivao prvi post, potrudi se da ga ispravis kako valja u narednih 24h ili brisem temu.
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply
problem je resen.....stvar je u tome sto sam napisao Simpatičan Mladić tamo gde treba da stoji ime anime-a. Izvinjavam se, nece se ponoviti....Nadam se da ga nećete izbrisati, jer sam čvrtso rešio da prevodim......

Uzgred, jel' ima neko ideju kako bih mogao da prevedem Hitman Tutor Reborn.....možda samo da prevedem ovo Reborn, ili da ostavim ovako kako je....

Još jednom se izvinjavam....
Reply
nisi shvatio sta sam mislio, post treba da izgleda po sablonu bilo kog drugog posta u ovom forumu, vratis se na prethodnu stranicu i pogledas malo kako izgleda i tako napravis svoj prvi post, to sa naslovom je najmanji "problem" Smile

bilo bi pozeljno da slika bude vidljiva a ne link koji vodi na wikipediu ili neki drugi sajt i takodje, opis serije, preveden, naravno.
Pozdrav.
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply
evo opisao sam u kratkim crtama..... Ne znam samo kako sliku da postavima a da to ne bude link....Može pomoć?

i samo da proverim, u vezi slanja prevoda......Koliko sam razumeo, treba da odem na svoj G-mail nalog, nova poruka, priključim datoteku, odnosno prevod i sve to pošaljem na ovu vašu adresu...Jel' sam u pravu?
Reply
Stavi sliku u image tag.

[img]adresa slike[/img]

Što se tiče slanja da.
Reply
(2010-07-22, 21:54)Simpatičan Mladić Wrote: Uzgred, jel' ima neko ideju kako bih mogao da prevedem Hitman Tutor Reborn.....možda samo da prevedem ovo Reborn, ili da ostavim ovako kako je....

Ovo Reborn trebalo bi da ostane Reborn, zato sto je to ime. Ja bar tako mislim.
Naravno, kad Tsuna vice "REBORN" u prvim epizodama, kad je pogodjen metkicem, onda treba da se prevede.. Smile

A za Hitman ne znam da li postoji rec u srpskom.. Prof. ubica? lol
[Image: 2.png]
Reply
Hitman bi i trebalo da ima veze sa profesionalnim ubicom, ali on na pocetku kaze "Moje ime je Hitman Tutor,Reborn!", a profesionalni ubica je zanimanje, tako da to neću dirati, neka ostane tako kako je........Reborn naravno ostaje.....Samo možda bih trebao da poslušam onu Vukovu "piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano" i da prevedem kao rIborn......Uostalom, mi uvek prevodimo strana imena Big Grin .....a i u crtaću tako govore
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)