Legend of Galactic Heroes [otkazano]
#21
Nije ništa prevedeno, ni jedan ep. Samo je najavljen rad i od toga ništa nije bilo.
Reply
#22
Hm pa probacu ,ali mogu da krenem tek od 17.aprila ozbiljno,videcu zbog prijemnog ...Krenucu da prevodim,ali ne obecavam da ce to brzo da ide,da probam 1 epizodu na dve nedelje i bice dobro Big Grin ..Posto imam vec dugo vremena u planu da ogledam ovaj anime Big Grin .
Reply
#23
Uh, prijateljski savet, nemoj da najavljujes da ces da prevodis nesto sto i nisi gledao. Mislim ok, tako se zalecu i ovi sto prevode ongoinge, ali ovo je matora serija, vrlo neobicna i mnogima suvoparna (meni dobra doduse), od preko stotinu epizoda. Ako ces nesto da se prevodi, to treba da bude ozbiljno, a ne ko onaj lik skoro sto je bio sto je najavio da ce da prevodi nesto pa posle 15 minuta (bukvalno 15) rekao odustajem XD
Reply
#24
Well, da šaljem ja prevod za 1. epku? A Ashaman kada se konsoliduje nek nastavi i nek mu je srećan rad(dijalozi ubiše u pojam XD)

Ili da šaljem prevod u kanalizaciju? Anime
[Image: 2nr3vi0.gif]
Reply
#25
Ako vec imas odradjeno, onda svakako salji na sajt.
Reply
#26
hm pa zato i nisam rekao da cu 100 posto moci,ako posaljem znaci da mi se svidelo..Mozda krenem sad,ali je realnije tek 17.aprila ili u maju..Pa gledao sam malo, animacija je losa,ipak je to star anime,ali prica mi se svidja ..
Reply
#27
Prijemni nije bitan, prevodi odmah Toungue XD
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)