2013-07-09, 23:31
To je prvi film Satoši Kona koji sam odgledao (i to dvaput) i meni se mnogo dopao. Zahvaljujući njemu sam postao zainteresovan ne samo za Satošijeva dela već i psihološke anime serije.
Perfect blue
|
2013-07-09, 23:31
To je prvi film Satoši Kona koji sam odgledao (i to dvaput) i meni se mnogo dopao. Zahvaljujući njemu sam postao zainteresovan ne samo za Satošijeva dela već i psihološke anime serije.
2014-09-30, 22:36
Upravo pogledao, i svideo mi se. Pravi psihološki anime. Očekivao sam malo bolji kraj, ali je u suštini bio zanimljiv film, držao mi je pažnju. Dosta me podsećao na film Black Swan. Ocena 8/10.
Planiram da odgledam i Papriku, a za kasnije ću videti. Sigurno ima još neki Satošijev film sličan kao Perfect Blue.
psihološki? stavljen na listu
2014-10-01, 19:09
2014-10-02, 16:19
(This post was last modified: 2014-10-02, 16:25 by Super Freshman.)
Takođe odgledao dva puta. Šta reći, odličan film, ali mislim da je mogao ispasti perfect da se Kon u jednom trenutku nije pogubio u svom uvrnutom umu.
Ono, prvih sat vremena prođe kao 15 minuta, ali već poslednjih 20min film je da se totalno pogubiš. Ne znaš ni šta je java ni šta je san. Pa sve one retardirane halucinacije, na kraju ako ne ostaneš 100% skoncentrisan, nećeš znati ni ko je ko, a kamoli ko je ubica haha Ali ono, najvažnije je da drži pažnju sve vreme i stvarno spada u one top psihološke anime što sam pogledao do sada. Eto od svih tih Konovih filmova ovaj mi je odmah posle TG-a. Jedino još nisam pogledao MA.
2014-10-03, 14:47
Svodi se na to kolika može biti cijena slave, dosta tripozan, ali nije loš.
2016-04-12, 13:09
Ocena 7/10. Veoma čudan anime, ne zna gledalac ko je sve lud u njemu.
Pogledao bih opet, ali čitam po sajtovima da i oni koji su ga više puta gledali nisu mnogo toga razumeli.
2016-05-01, 00:57
Upravo ga odgledah.
U jednom trenutku sam morala pauzirat jer više nisam znala što se događa xd Al dobro, nakon Paprike, uspjela sam pohvatati većinu filma. Već se na početku dalo naslutit da će netko imati neki poremećaj, al nekako nisam baš očekivala da će biti ona osoba, iako je trebalo bit očito. Kasno je i mrsko mi je pisat nešto pametno al sve u svemu, 7,5/10. Ne znam jel do toga što mi se trenutno nije gledao neki psihološki triler ili šta već. Ali film je sam po sebi stvarno drugačiji od svega što objavljivaju u zadnjih desetak godina, zapravo postoji razvoj lika, i zbog toga bih ga preporučila onima koji žele pogledati nešto drugačije.
2016-08-04, 23:49
Pogledao sam ovo juče po drugi put i ostavio mi je mnogo bolji utisak nego kad sam ga gledao ranije, verovatno zato što me sada interesuju druge stvari. Odličan je film, pogotovo zamisao i tema, a što se tiče onih halucinacija tu je Stoshi Kon malo preterao mada jasno je sve sad kad sam ga ponovo odgledao. Inače i kraj je mogao biti bolji, mislim, dobar je onaj obrt sa Rumi, ali fali tu neki zaključak.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|