A Song of Ice and Fire - TV
#31
@alex5ko Nemoj toliko da se nerviraš. I ja sam se nervirao prvih 5-6 epizoda, posle sam ukapirao da je bolje ovako, jer realno, da je sve po knjizi, bilo bi uzbudljivo i interesantno samo onima koji nisu čitali, a nama koji smo čitali bilo bi dosadno. Čak štaviše, smatram da su određene scene bolje urađene ovako, nego da su radili po knjizi.

@Eleran Po knjizi, ova scena zapravo i ne postoji, postoji zapravo u trećoj knjizi, ali niko nije ispalio Sema, svi su bili na okupu kad su ih napali tuđini.
Ali složio bih se s tobom, ona poslednja scena je premoćna Smile

Jedina scena koja me je iznervirala bila je sa Teonom. Njih opkoli 500 severnjaka, a njega ovi njegovi ubiju i odluče da idu kući. Time što su ga ubili nisu rešili problem kako da prođu pored 500 severnjaka. Mislim, wtf?
[Image: steinsgate.png]
Reply
#32
Nekako mi ova poslednja epizoda deluje zbrzano, mada pazite kontam donekle i rezisera, ako je Targarjenka u knjizi otisla u grad, malo se muvala i izvukla gomile para i otisla, sta da radi onda sa njom dve sezone? Ovako su ubacili kofol da se tu nesto izdesava, a opet se na kraju svelo na isto, pokupili pare i otisli...ja sam se licno smorio kod Tiriona, mislio sam da ce sada da ubere svu pocast za sve sto je izveo, cale da ce da ga pohvali, a malom da ce da piiiiiiiiip i ostalo, kad ono WTF? XD Takav splet uopste nisam ocekivao Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#33
Takođe, ono što me je iznerviralo, a zaboravio sam da napomenem, jesu scene sa Džonom i Polušakom. U knjizi su hteli obojicu da ih ubiju, ali je Polušaka dopustio Džonu da ga ubije u nameštenoj borbi kako bi bar jedan od njih preživeo (i samim tim dokaže da je sad na strani divljaka) i kako bi se infiltrirao kod divljaka. Da nisam čitao knjigu, mrzeo bih obojicu, sva sreća pa sam čitao knjigu, ovako ih gotivim.

Što se tiče Deneris, nek me sad ispravi neko ko se bolje seća druge knjige, ali zar nije ona na kraju druge knjige upoznala ser Baristana?

A da je epizoda zbrzana, zbrzana je.
[Image: steinsgate.png]
Reply
#34
ono sto ljudi ne kuze je da ova serija ima ogroman budet naprema vecini serija, da naprave film od 1.5h potrose 300 do 500 mil dolara, jedna epizoda serije traje upola tog filma

a serija ne zaradi ni priblizno blizo koliko film, vrlo je jednostavna matematika u ovoj prici

ja cu pocet citat ovo od trece knjige, serija mi je ok, ima stvari koje me nerviraju a to je sporost, uzasna sporost napredka price, jer ima 5000 likova, i svi mic po mic, da sam cito ove knjige kako su izlazile poludio bi XD
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#35
Čitaj od 2. knjige. Pola knjige ako ne i više je promenjeno.
Reply
#36
ali se svede na isto?

problem je sto mi nemoze drzat interes ako znam sta ce se desit, pogotovo kad znam da se nista specijalno ne desava, ne znam za ostale ali meni je prica vrlo slabo napredovala, pa jbt ko da je proso koji tjedan u prici, john snow je cijelo vrijeme putovo do mjesta di ga je zensta zarobila... vidi koja je to prica o njemu.. strasno..
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#37
Bez problema čitaj drugu knjigu. Prva sezona je koliko toliko verna ali druga sezona je katastrofa.
Reply
#38


[Image: steinsgate.png]
Reply
#39
Ima vec nekih poznatih likova ovde (poznati po tome gde su glumili hocu reci), ali ko ce docekati trecu sezonu, bice da cu uzeti da citam knjigu u skorije vreme Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#40
Ko ti je ovde poznat od ranije? XD
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)