Gunslinger Girl [zavrseno]
[Image: gunslingergirl.jpg]

Tip serije: TV
Broj epizoda: 13
Žanr: Akcija, Drama
Studio: Madhouse
Godina: 2003
Više informacija: AniDB

Tajna italijanska vladina organizacija uzima teško povređene devojčice, ugrađuje im veštačke delove tela i "uslovljava" ih da budu ubice. Svakoj devojčici je dodeljen stariji muškarac i oni zajedno funkcionišu kao "fratelo" - jedinica koja se sastoji od brata i sestre. Ova emotivna serija prati sudbine ovih devojčica, i njihove različite odnose sa svojim nadređenima. Fokus je stavljen na Henrijetu, koja je najmanje "uslovljena" i koja najviše razmišlja o novom životu koji joj je dat.
Reply
Deluje simpaticno mada nisam gledao ranije. Sacekacu tvoj prevod pa cu da pogledam Big Grin
[Image: RYUK-AND-APPLE.png]
Reply
Meni se bas dopao, mislim prvenstveno zbog teme, ali je i sama serija veoma dobro uradjena. Postoji i drugi serijal, ali nikada nisam nabavio dobru verziju (a i cini mi se da je drugi studio radio, jer je animacija bila drugacija) pa valjda iz straha da mi ne pokvari utisak o prvom serijalu, nikada ga nisam odgledao Big Grin

Btw, mislio sam da uradim sve i posaljem batch svih 13 ep, sto bi trebalo da bude u naredne 2 do 3 nedelje (u zavisnosti od toga koliko mi numericka matematika koju trenutno spremam dozvoli :S). Ali mogu i u kontinuitetu, ako bi recimo tebi (i eventualno drugima koji bi pogledali ovo) tako vise odgovaralo, tako cu i da uradim Smile
[Image: sasusaku2.jpg]
Reply
^ yup druga sezona i treca koja je samo OVA od dva epz je od Artland-a ...
inace imash sva tri dela od Exiled-Destiny lepo DVDRIP
ali i KAA je dvdrip tako da verovatno nece biti prob
The world is my country, science is my religion.
[Image: 2Rv1u]
Reply
Micko, tip serije se odnosi na TV seriju ili OVA seriju ne na vid ripa Wink
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply
Ok, ispravljeno.
[Image: sasusaku2.jpg]
Reply
a da, mislim da sam to tamo na temi i spomenuo, mozes ti na sve ono gore da dodas i od koje grupe si uzeo da radis prevode, to nikad nije na odmet Wink
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply
kazi nam sta si koristio koju fansub grupu ili nesto da znamo koje da preuzmemo snimke da bude sinhronizovano...Smile
[Image: fc_barcelona_mes_que_un_club_signature_b...5q648l.png]
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)