Gungrave
#1
[Image: 267.jpg]

Quote:After a tragic scene with the murder of his friends, Brandon Heat follows his only friend Harry McDowel into Millennion, the largest mafia syndicate. While Harry McDowel is striving for power, Brandon is only staying in Millennion to see the girl he loves whose custody was gained by the leader of Millennion, Big Daddy. But as the years pass and Brandon proves loyal to Millennion, Brandon learns the true purpose and passion of Millennion, and that's when true conflict arises.

Godina: 2003 - 2004
Epizoda: 26

Prevod možete skinuti na:
http://www.anime-overdose.com/titlovi/gungrave-56.html

Hm, sada sam počeo gledati ovaj anime. Sam početak u kojem se frajer u stilu Saint of the kill (strip preacher) ili Blood 2 koji puca po čudovištima je baš ispalo prejebeno. I sada već nakon druge epizode se pretvara u kriminalističku dramu s dosta scene tučnjave i pucnjave, i napetosti. A zanima me da li je još tko gledao taj anime? Smile

Recenziju možete pročitati na GunGrave
[Image: harpy211.png]
Reply
#2
Naravno, ja sam prvo odgledao 1.epizodu (vidi čuda!) i prestao s gledanjem. Prestao sam je gledati zbog najlošije prve epizode neke serije ikad. No... slučajno sam otvorio drugu epizodu poslije ummm... 3 mjeseca, i za 2 dana odgledao ga do kraja. I tako Gungrave završi u mojih top5. U svakom slučaju ko krene gledati seriju ima preporuku da preskoči 1.epizodu.
Reply
#3
Slažem se. Ona prva epizoda je prejaki spoiler i loš početak.
[Image: harpy211.png]
Reply
#4
Znaci, isplati se downloadat serija ?
Sta sad da radim, da ne skidam prvu epizoduSmile?
Reply
#5
Ma skini sve, a prvu epizodu preskoči. Tako da sve imaš na broju, he
[Image: harpy211.png]
Reply
#6
john_constantine Wrote:Ma skini sve, a prvu epizodu preskoči. Tako da sve imaš na broju, he
Mudro zboris,Wink ucinit cu tako .
Reply
#7
Ne slazem se da treba preskociti prvu epizodu zato sto je situacija ista kao i u Berserku...u prvoj spominje kako je vec jednom ubio Brandon Heata i da ako treba da ce ga ubiti ponovo...upravo je to ono sto je meni pravilo konfuziju u celoj prici...momenat kada najbolji prijatelj treba da ga izda...sto naravno nisam provalio kad ce se desiti i ostao sam sokiran...ista prica je sa berserkom..u prvoj Gatz mrzi Grifita i trazi ga da mu se osveti da bi u narednoj oni postali kao neki best friendovi...tako da ne preporucujem iskljucivanje prve epizode...uh al sam se rasprdeo ^_^
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#8
Da, najvise slicnosti Gungrave ima sa Berserkom. Bas sam i otvorio temu ovde na forumu kao slicnosti berserka i gungrave-a. Meni je gungrave jedan od omiljenih anime-a, that's for sure.
Šta čitati? Hm...možda: http://klub-knjige.blogspot.com/

Reply
#9
Gungrave. Na 21 sam epizodi. Nedavno poceo gledat. 1 epizoda mi bila ono dobra. Akcija i sve to, ali zbunjujuce. Ove dalje epizode su predobre. Jedan od boljih Anima koje sam gledo u zadnje vrijeme Big Grin.
[Image: ulquiorra.jpg]
Reply
#10
Trip je kada se prica slozi pa vidis sta je zapravo bilo u prvoj epizodi zar ne Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)