Age Of Conan FREE
#1
Citat drugara sa drugog foruma

Quote:Funcom, kreator ovog odlicno mmorpg-a, ne prestaje u smisljanju nacina i ne bira sredstva ne bi li privukao sto vise novih igraca. Najnoviji potez, jeste potpuno neogranicen i naravno besplatan free trial, koji ce vam, posto odavde http://www.ageofconan.com/trial/ skinete igru, dozvoliti da potpuno istrazite ogromno ostrvo Tortage do cak 20-og levela da bi vam tek kasnije, po zavrsetku, ponudio nastavak igre uz standardnu pretplatu.

Jedini uslov je da igru skinete i prijavite se na neogranicenu 'probu', jeste da to ucinite u periodu od ovog trenutka pa do 01.01.2010. Osnovna razlika u odnosu na more slicnih ili istih mmorpg-ova, pogotovo 'f2p' jeste odlican pvp kao i odsustvo grinda, uzgred velikog broja questova i fantasticnog sveta, koji odslikava nista manje impresivna grafika.

Dakle, svi koji imaju visak vremena pred praznike i odmore, a interesuje ih brutalan svet Roberta E. Howarda, mogu odmah da se bace na skidanje klijenta.

Kralj Konan vas ocekuje...
Reply
#2
Ja sam cuo i procitao da je igra maksimalno bagovana.. tako da ja otpadam XD
Reply
#3
Igra je bila extra bagovita kada je izašla pre godinu i nešto.
Sada je sve sređeno, doterano i zato sada daju ovaj FREE TRAIL da bi masa opet obratila pažnju na igru pa posle nastavila da plaća.
Reply
#4
(2009-12-15, 22:09)alex5ko Wrote: Igra je bila extra bagovita kada je izašla pre godinu i nešto.
Sada je sve sređeno, doterano i zato sada daju ovaj FREE TRAIL da bi masa opet obratila pažnju na igru pa posle nastavila da plaća.

Bolje ti je da si u pravu.
Ta je igra inace smatrana za igru koja bi bila konkurent WOW-u,
ali su je bagovi ubili.
Pa ako su bagovi sredjeni to cu morat da probam Anime
(ali nekad posle)
Reply
#5
Ima da se skine 8,5gb.

Samo da napomenem da se mora napraviti nalog i barem 1 pokrenuti igra pre Nove godine ili FREE TRAIL više ne važi. Ali ako se pokrene barem 1 može da se igra to mile volje celo najveće ostrvo samo se ima limit 20 levela.
Reply
#6
http://www.youtube.com/watch?v=GESzNCBnp...r_embedded

Igra je postala free to play. Naravno postoji i premium model (igrači koji plaćaju). Igra ima sličan sistem kao i LOTRO. Stim da su date sve mape sem ekspanzije ako sam dobro razumeo.

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=166953

http://www.ageofconan.com/index.php/playfree

Lista koja objašnjava šta ima free a šta premium user
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=166952


Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)