Resident Evil 5 za PC!
#31
To bi se verovatni zvalo...evo primera Resident Evil: Escape from Belgrade gde bi u ulozi Leona S Kennedy-a spasavali ljude i bezali ispred horde mutiranih Beogradjana koji su zarazeni nekim opakim mutagen/virusom proizvedenim u tajnim vladinim labaratorijama smestenim negde u okolini Vince XD
Reply
#32
@ to bi mogli raditi prema istinitoj priči....
nato bombardiranje, radioaktivne bombe, mutacija nastupa nakon 11 god.
coming in 2010

moglo bi se nešto izvuć iz tog scenarija...
Reply
#33
(2009-10-28, 16:31)Zerg Wrote: @ to bi mogli raditi prema istinitoj priči....
nato bombardiranje, radioaktivne bombe, mutacija nastupa nakon 11 god.
coming in 2010

moglo bi se nešto izvuć iz tog scenarija...

Pa posle Nika Belica kao i naseg "Hollywood-skog" horor/filma made in Pancevo to bi bio logican potez XD
Reply
#34
http://mrtvo.pancevo.co.rs/

Ima materijala i u pančevu, i to mnogo boljeg nego u BG.
Ko zna možda Umbrella corp. ima produžnicu i tu... XD
Reply
#35
Aaaahahahahahahhaha!! Ludnica!
Chuck Norris ne ide u lov jer rijec 'lov' podrazumijeva mogucnost neuspjeha. Chuck Norris ide ubijati. Big GrinBig Grin
Chuck Norris je brojao do bezbroj - dvaput.Big GrinBig Grin
Chuck nema penis poput konja... konji imaju penis poput Chucka NorrisaBig GrinBig GrinBig Grin
Reply
#36
Strašno zarazno!!!!!! Igrao sam 4 ali mi nije bilo tako zanimljivo, možda su me malo više smarale komande na ps2 i delovalo mi je sporo,pa sam razmišljao da li da instaliram 5 na kompu i popunim ovo malo mesta što mi je ostalo na hardu. Rame uz rame sa Dead Rising i Left 4 Dead Big Grin
[Image: 46003000000v4vendettaid.jpg]
Reply
#37
Wow, Resident Evil 5 ima bas jadne kontrole na PC. Ne znam kako je sa joystickom, ali preko tastature je bas nezgodno igrati.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#38
moras da smanjiš osetljivost miša, ali pošto imaš i kutiju možeš da prikačiš x360 pad

no ako neko želi online coop neka javi
Reply
#39
[Image: 23hxb3k.jpg]

Pre 5 godina RE5 je dobio dodatni sadržaj u vidu Gold DLC-a koji je bio dostupan samo na konzolama prošle generacije. PC igrači su ostali na vanila verziji koju su morali igrati preko nesrećnog GFWL-a. Od tada se gejming scena promenila pa je tako Capcom krajem prošlog meseca (konačno) izbacio na PC-u Gold Edition i dao šut-kartu Microsoftovoj umirućoj onlajn gejming usluzi prebacivši potpuno igru na Steamworks (Dead Rising 2 je dobio isti tretman nekoliko nedelja ranije).

Resident Evil 5 nije survival horror (nije čak ni akcioni horor), ali je zato sjajan akcioni TPS sa napetom afro-gotičkom atmosferom. IMO, uz Dead Space 3 ima najbolji TPS co-op. Igra visokih produkcijskih kvaliteta koja se po mehanici bazira na Mikamijevoj RE4 zaostavštini. Pa je tako u velikoj meri zadržala RE4 gejmplej mehaniku, iako je ponekad narušena jeftinim QTE-a i nije fer prema hard core igračima. Taj nefer se ne oseti kada neko igra igru "normalno", ali postoje igrači koji vole da prelaze ovakav tip igara na najtežoj težini uz određene hendikepe (npr. samo neapgrejdovanim pištoljem ili samo nožem a da pritom ne prime nikakvu štetu tokom celog prelaska igre). Kod Mikamijevih igara imamo formulu nepravednih borbi gde je igrač uvek i brojno i vatreno nadjačan i mora da smišlja kako da ubije desetak zombija sa nekoliko metaka... Ali kod Mikamija ako puno vežbaš i stekneš veštinu možeš da pređeš igru uz te hendikepe i izazove jer su veće mogućnosti i varijacije u samom načinu igranja koje ne potkopavaju cheap damage ili cheap boss.

Nakon 6 godina RE5 i dan danas izgleda jako lepo. Štaviše, bolje se vrti na PC-u i lepše izgleda od svih Resi igara koje su izašle posle petice. Ako još neko nije probao, sad može dobro da se zabavi uz kompletno izdanje koje nudi dodatne kostime, dve nove kampanje i prošireni Mercenaries.

8.5/10
[Image: 76561198088028945.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)