Tengen Toppa Gurren Lagann
a tako ti je uvik s anime filmovima. mislim da bi u filmu mogla biti radnja prati radnju serije jer sam vidjela na youtube-u jednu scenu iz filma koja je kao iz serije samo što je bolja animacija.

[spoiler]ne znam dal se radnja bavi od smrti od kamine ili do nje[/spoiler]
[Image: FalAh1M.png]
Reply
Radnja filma koliko am cuo obuhvata celokupnu prvu polovinu serije znaci sve do pobede Lorgenoma...

A u aprilu izlazi drugi.....majku mu trebam da gledam film posto sam seriju pregledao dva puta i dalje me odusevljava Big Grin

Kakvi likovi, kakva akcija, kakvi preokreti kakav OMFGWTF zavrsetak!!!!!! Znaci bio sam prazan posle gledanja malo mi je falilo da obecam da nikada vise necu gledati mecha anime XD

Definitivno najbolji mecha anime koji sam ikada gledao!!!

A sada ako biste me izvinili moram da navucem ortaka na ovu seriju XD
[Image: megatronbanner.png]
Reply
ahehehe imas isti avy kao ja a ja vec mislila wtf nisam ja ovo postala Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
He he zamalo Yoko da zamenim sa Pico Lord XD...nego recite mi sha kazete na onakav kraj...meni je nekako ostao nedovrshen...kontam da bi mogli da nastave josh koji serijal Big Grin kad bi moglo nesho tako epski ponovo da bude...but hey wouldn't it be cool to do that Big Grin
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
kako misliš da je nezavršen, a po meni je taman ovih 27 epizoda, ni previše ni premalo a da se nastavlja pa hmm teško, ekipa je već dobrano u godinama jedini koji su mladi su gimmi i dari ( mislim da se tako zovu ) a oni mi nekako nisu materijal za nastavak serijala, no filmove ću svakako pogledati jer mi je to i dalje najdraži anime Wink
Reply
TIME PARADOX XD

Sto se uvek nesto zezne sa mojim account-om? Big Grin

No nazad na temu meni je kraj savrsen ne bih zeleo ni vise ni manje ^_^

A znajuci da je ovo GAINAX ima sigurno da izbace 1000 i nesto razlicitih verzij i varijacija price sto OVA, sto filmovi sto video igre itd itd . Smile
[Image: megatronbanner.png]
Reply
e ako budu video igre i to 100% samo za ps onda si ga samo radi tog moram kupit a i sigurno ce bit posto su ameri kupili licenciju za taj anime pa se siri sad i po SAD-u naveliko Big Grin Big Grin a i sljedece anime-e koje ce radit gainax ce imati neke poveznice kao sto je u par epizoda TTGL bilo likova iz NGE a i likovi radeni po istom principu Big Grin
Reply
Pa jel izasao taj film vec jednom ? Od septembra ga cekam Sad

Nastavak...tesko da mogu da krenu u tom pravcu jer kraj u jednu ruku ne daje puno prostora za dalje sirenje price a u drugu ruku mozda nesto osmisle kada ekipa odlazi da se sastane sa predstavnicima drugih svetova i onda vidimo Simonov povratak u Guren Lagann Big Grin ( sad vec previse mastam ) . Mada ne bi bilo lose da naprave film kada lord Lordgemon izgubi protiv anti-spirala. Think about it Smile
[Image: ruforumvh6.jpg]
Reply
(2009-02-07, 04:47)Antropos Wrote: Pa jel izasao taj film vec jednom ? Od septembra ga cekam Sad

Prvi film se odavno emitovao u Japanu, sada prave drugi film.
Reply
pa da al još nije preveden stoga ga mi još moramo čekati Sad
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)