Tengen Toppa Gurren Lagann
Easily naj EPIC anima ikad.
Kamina verovatno brunchuje sa Chuck Norrisom svaki dan.

Nije džabe u mom sigu. Hihi Anime
[Image: 28b4rup.gif]
I'd kindly ask you to Shut The Fuck Up.
Reply
Poceo sam da gledam anime ikako sam imao veliku odbojnost prema ovom naslovi, ali me je navela jedna veoma provokativna slika od YOKO koju je postavio Gray fox... Prve nekoliko epizode mi se bas i nisu toliko svidele... Nekako mi nije pravi mecha anime, ali epizode prolaze tako se razvija radnja i postaje bolji, ali me je strasno bacio u bedak Kamina smrt... Ne mogu to da prebolim...
[Image: Code_Geass___C_C_by_Alan0605.png?t=1263603582]
Reply
@Nine TailBig Grina znas, a posle me je jos vise ubedacilo ko je ispao do kraja sledeci decko od Yoko XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Nevidim šta imaš protiv njega Elerane, on mi je sasvim OK lik Smile
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
Posle Kamine mi je nekako bilo...tunjavo Smile please nemoj vise da me teras da komentarisem o ukusima muskih likova XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Kao sto sam rekao, kraj je tipa ala mocni renedzeri, ali dobro! XD
[Image: 76561198078674713.png]
Reply
Kraj je definitivno retardiran... Zbog tog kraja sam ja i imao predrasude o TTGL misli likovi se gadjaju galaksijama WTF i preko toga jedan lik je u onom ogromnom robotu i vice, a njegova zena ga cuje i jos gomila stvari...
@Eleran haha Yoko kog god poljubi zapecati mu sudbinu...
[Image: Code_Geass___C_C_by_Alan0605.png?t=1263603582]
Reply
U tome je i zanimljiva stvar sa TTGL potpuno besmislene i obično nemoguće stvari se stalno dešavaju, samo zato jer neko želi to ili iz nekog potpuno nepoznatog i besmislenog razloga Big Grin Meni je to bilo zanimljivo Smile
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
Dream: ti ko obicno nisi shvatio.. XD

ocito da stvari u animeima nisu realne vecinom, to nema veze s nicim, ja gledam na svaki anime posebno i po logici koja je postavljena u tom animeu

od pocetka je gurren reagirao na onog klinca, i samo ga je on mogo upravljat, kad je bio tuzan ili potisten gurren nebi imo puno energije ili nebi reagirao uopce, to je osnova za kraj, oni su se na kraju borili protiv nemogucih izgleda, tako da je na kraju gurren imo velicinu njihove odlucnosti i volje za zivotom i sta sve ne, cini se prenerealno ali anime je u pitanju i autor je odlucio da njihova volja za zivotom je veca od galaksija Toungue

ali jos mi se ne svida kraj, po meni je to tuzan kraj, i neposten za jednog heroja Anime
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
Ja sam shvatio kako jesam i volja za životom i odličnost obično nisu smisleni kod transformisanja robota i upravljanja robota, ali mogu da razumem da taj robot radi na volju Big Grin bez obzira koliko je to čudno Smile
Ali on na kraju i nije bio baš tužan, sigurno da jeste tužan kraj, Simon i nije bio toliko tužan Smile

Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)