Tengen Toppa Gurren Lagann
^ pa treba sacekati da izbace DVD .. kod njih nema bioskopski snimak Wink
The world is my country, science is my religion.
[Image: 2Rv1u]
Reply
Ladno vec prave drugi film...lele...A kod njih kao ne postoji piraterija ? Big Grin

Kad vec ovoliko cekam stpicu se jos malo dok ne izadje DVD izdanje, ali ovo nije humano sto japanezi rade Sad
[Image: ruforumvh6.jpg]
Reply
preveli prvi film TTGL-a .. navalite Big Grin

TTGL Guren-hen [Torrent]
Reply
weeeeeee napokon Big Grin Big Grin Big Grin AIMEEE ODVRATNI SEEDERI Sad Sad Sad 1 kb za ovako sjajan anime kako mi mogu to radit Sad
[Image: FalAh1M.png]
Reply
Pa ko je gledao anime film mu i nije nesto bitan. Mada je odlicno odradjen bas kako najbolji mecha i zasluzuje.
Reply
los veoma los film, nekih 80% filma ko da je isjeceno iz animea, ona animacija na samom pocetku mi je bas katastrofa i ono posto je ovo film koji je najavljivan jos od priej godinu dana mogli su to napravit kak spada Sad

ne znam, bolji je anime deset tisuca puta, film su samo zbrzali Sad
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
^ pa da si procitao shta su planirali da urade .. ne bi se zalio ..
Quote:The film will re-edit the first part of the television series story with some newly animated scenes.

a drugi film ce drugu polovinu ..
Reply
(2009-04-24, 22:46)ElemenT Wrote: ^ pa da si procitao shta su planirali da urade .. ne bi se zalio ..
Quote:The film will re-edit the first part of the television series story with some newly animated scenes.

a drugi film ce drugu polovinu ..

uopce nije bitno Toungue, ono sta sam ja htio rec je da kad su vec isli radit film su mogli i trebali to napravit da bude kak spada, ali cuj to je samo moje misljenje Toungue

a i ajd reci da to nije sad neko mogo sam napravit doma, osim one zadnje bitke vecina je izrezana iz animea Anime
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
Oni su jos i ranije najavili da ce filmovi biti povezani sa serijom. Meni licno ovaj film i nije nesto ali ( iskreno ) ocekivao sam cak i losije. Doduse dobro je da su ostali verni originalnoj premisi.
Reply
@Frog_Hermit
nisam josh pogledao film Big Grin
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)