Threads: 4
Drago del Fato Wrote:... I dosao sam do 25 epizode i mislio da je kraj, a znas da je tu najzanimljivije...
Gomen, moja je krivica, mislio sam da nema vise pa nisam skidao
No sad kad sam i skinuo zadnje dve epizode ne mogu da odgledam zadnju, koja je usto 350MB matroske. Ni windows ni linux playeri ne rade ispravno, video pocne zastajati na random mestima... Ali nikad ne volim gledati zadnju epizodu u bilo kom animeu, tako da cu ga ostaviti neko vreme dok ne budem spreman da se oprostim.
BTW kad sam poceo gledati 17. ep toliko sam se prijatno iznenadio, stvarno je legendaran OP (i ne gledajte ga ako pre toga niste odgledali svih 16 ep, pun je spoilera
).
I would like to apologize to humanity for all some of my previous posts and signatures used on this forum.
Thank you.
Threads: 15
heh neš vjerovat mob mi tako zvoni lol predobra je pjesma u slučaju da ti treba ime je mislim sorairo days.
Threads: 4
Yoko_Ritona Wrote:heh neš vjerovat mob mi tako zvoni lol predobra je pjesma u slučaju da ti treba ime je mislim sorairo days.
Chuj treba mu ime, zna veci dio pesme napamet, terao sam ga da mi peva dok je bio ovde (i dobro mu ide
)
[/ekavac-madafaka]
I moram se sloziti, definitivno jedan od najboljih openinga!
I would like to apologize to humanity for all some of my previous posts and signatures used on this forum.
Thank you.