Playstation 3
#31
michoo Wrote:... ali grafika je extra.
Da budem iskren - razocarao sam se. Testirao sam PS3 na samsung LCD HD televizoru, i igrali smo onaj Motor Storm. Mislim lepo je to sve, ali...nemoze da se poredi sa racunarom, ma koliko dubili na glavi.
Reply
#32
Kada igre budu zauzimale ceo Blue ray disk onda će biti perverzija od grafike. Za sada PS3 nema ni jednu igru sa next generation grafikom, možda jedino ovaj novi Gran Turismo 5 Prologue. Kad izađe FF13 ima svi da balavimo Big Grin
Reply
#33
Jooooj odkad nisam bio ovde. Century or two. Imam problema zivotnih.
moram da odg. na ovu temu i da vas sve prosvijetlim.Šala. Pa da počnem:
B-Ray tehnologija je nešto najbolje što je ljudska ruka stvorila(ko zna možda i nije ljudska). PS3 se ne može čipovati iz prostog rzloga što za time nema potrebe, jer blue-ray čita SVE. Osim naravno PC formata.
Dalje , svi ste vjerovatno vidjeli da postoje razni PS3 paketi(starter,all in one itd.) To su naravno marketing potezi kojima sony povecava prodaju i ispravlja grešku koju je počinio u startu. Postoji narode moj Transline pack koji je dostupan samo u USA i košta 1900$. To je pack koji je puno jači od normalnih komercijala tako što u njega možete ubaciti apsolutno bilo koji cd dvd i sve što liči na to.
i za kraj I OWN X-360
Reply
#34
...Ajmo sada male lekcije iz softvera i hardvera. Opticki chitaci, kao chitaci, svi mogu sve da ucitaju (zavisi naravno dali je cd, dvd, hd dvd, br...), ali je SOFTVERKI odredjeno dali ce konzola, dvd player, pc ili shtogod moci te fajlove na njemu da uchita i iskoristi. Shto se tice same grafike, meshto ne znaci nishta. Ljudi su napravili igru od 100 kila sa pixel shaderima, senkama, 3d modelima itd. Tu si vishe vazni GPU, CPU i chuveni RAM, da bi mogli da prikazu odredjeni broj trouglova. Vise trouglova = vishe efekata i detaljniji modeli ali to za sobom vuche vecu hardversku zahtevnost. Tako da ako hoce, mogu da naprave Crysis za ps3, ali ce se on gushiti iz gore navedenih razloga. I da mu netreba chip? Hahaha, ok, ako imash para za igre, ti davaj, a taj Xbox360 je baziran na pc komponentama, i treba samo da se flashuje dvd drive Wink
Reply
#35
Inuyasha Wrote:
michoo Wrote:... ali grafika je extra.
Da budem iskren - razocarao sam se. Testirao sam PS3 na samsung LCD HD televizoru, i igrali smo onaj Motor Storm. Mislim lepo je to sve, ali...nemoze da se poredi sa racunarom, ma koliko dubili na glavi.

IF you have a ninja equipment PC which can actually run those batshit requirements for high gameplay.
[Image: hardug2.png]
Reply
#36
Da ali ipak ima nekih bisera poput Army of Two,a i (glupi)soccer 8 izgleda puno bolje nego na compu na 1280x1024 ili cak vecim rezolucijama sa svim high detaljima i AA.Ali zasad je to opet slabo......XD
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee =)
Reply
#37
Il neko zna kad ce da dodje Finalfantasy XIII?
Mislim kad izadjedace biti jedan paket sa igricom, jedan controller, i jednu playstation 3 i onda cu videti da to kupim. Nadam se da cu imati love XD (imam oko 50 evra do sad XD)
Reply
#38
Za oko godinu dana, taman ćeš tim tempom skupiti pare Big Grin
Reply
#39
Ja planiram kupit ps3 da bi mogao igrat naruto, pogotovo ovu zadnju Naruto: Ultimate Ninja 3.
Znam da je ima i za ps2 ali sam procito da ce doc za ps3 sa novom grafikom.
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#40
de si to citao?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)