Sada gledam...
Revolutionary Girl Utena (Shoujo Kakumei Utena). Anime u kome ni ventilator nije ono sto na prvi pogled pomislite. @_@
Jedva nasao vremena da zavrsim Code Geass. Najimpresivniji kraj koji sam dosad pogledao. Definitivno je Code Geass na mene ostavio veoma jak utisak.
[Image: 317bpjd.png]
Durara. Šta ja znam, onako....nije me nešto oduševio, ali može se pogledati. Mada, sporo radnja ide.
Šta čitati? Hm...možda: http://klub-knjige.blogspot.com/

Kekashi je odliačn Big Grin stvarno mi se sviđa i drago mi je što sam počeo da ga gledam Smile
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Kekashi sam gledao medju prvim animama i krajnje je kul, uskoro cu da se bacim i na mangu Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Inazuma Eleven, šonen anime o fudbalu. E sad. Nije loš šonen anime, ali baš ssamo to - šonen, sa svim klišeima koje taj žanr krase. Nerviraju me potezi koje fudbaleri izvode, te neki nindža udarci, fire tornado, folovi golovi. Bolje da je normalan fudbal nego ovo. Ali okej.
Šta čitati? Hm...možda: http://klub-knjige.blogspot.com/

Zavrsio Roberta's Blood Trail OVA, sustigao Deadman Wonderland, pocinjem Ao no Exorcist.

Deadman Wonderland je dosta dobar anime. Na pocetku par epizoda je bilo previse psycho za moj ukus, ali kasnije se radnja lepo razradjuje i postaje 'realisticnija'. Ocekujem da ce Ao no Exorcist ostaviti bolji utisak na mene. Big Grin

I na mobu i na kompu mi stoji King of Thorn vec duze vreme, ali nikako da se nakanim da pogledam.
(2011-06-12, 14:33)Perin Wrote: Inazuma Eleven, šonen anime o fudbalu. E sad. Nije loš šonen anime, ali baš ssamo to - šonen, sa svim klišeima koje taj žanr krase. Nerviraju me potezi koje fudbaleri izvode, te neki nindža udarci, fire tornado, folovi golovi. Bolje da je normalan fudbal nego ovo. Ali okej.

Naravno da imaju specijalne napade. Ipak je anime pravljen po istoimenoj igri koja je naravno odlicna. I ja trenutno gledam Inazuma Eleven ali sporim tempom tako da sam za mesec dana odgledao prvu sezonu samo. Jako su lose uradili finale protiv Zeus. U igri je mnogo bolje bilo prikazano :/
[Image: 76561198041329936.png]
Welcome to N.H.K. nije los anime, pozabavio je se sa nekim ozbiljnim problemima kod omladine u japanu i prikazao ih na zanimljiv nacin, tesko mi je da zamilsim tako nesto u nasim krajevima, ali verujem da je kod njih dosta zastupljen....
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Pogledao Ao no Exorcist, ovo epizoda sto je izaslo. Dobar anime. Ima dosta komicnih scena, a ima i akcije. Radnja je kao da je neko pomesao Naruta i Bleach. Zadovoljan sam skroz. Mozda mi je za nijansu bolji od Deadman Wonderlanda.

Users browsing this thread: 2 Guest(s)