Sada gledam...
@Manzi: he he, ja se za taj poduhvat spremam posle Orange Road, sve Gundam i sve Marcos serijale, zasad imam 10ak naslova, ukljucujuci oba XD srecom pa Macross znam koji kojim redosledom ide, ali Gundam bog te pitao, ako nista, 4 sam vec odgledao, ajde ako te ne mrzi podeli par utisaka u anime utisci temi kakav ti je koji u odnosu na gundam 00 kako budes gledao Wink
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Ma stavit ću kad sve pogledan sve... Moga bi onako svaki ukratko opisat XD A ako ti triba slučano redoslijed, ja san to naša na jednoj stranici sve lipo poslagano... a za sada je dobro iako je ovo tek vrh ledenog brijega jer ima 11 gundama samo prvog serijala XD Tako da ćeš se još i naskidat... Ja ti mogu poslat taj spisak na pm... A šta se tiće macrossa i ja san ima tu želju i vjerojatno će ić poslin gundama, pa ćeš mi reć kako ide koji po redu događanja... Big Grin Big Grin I nisan mislija direkno na Gundam 00 serijal, nego samo na model gandama kojin upravlja setsuna (00-Raiser)
[Image: hao-1.jpg]
Trenutno se gleda Ayshi no Ceres a nakon toga je na redu 11 eyes.
聖闘士星矢
騎士の女神アテナ

Seinto Seiya
kishi no megami Atena

SAINT SEIYA
VITEZ BOŽICE ATENE
Pogledah Tsukikage Ran, anime koji se treba zaobići u širokom luku Toungue

----------------------

Seirei no Moribito...nije loš anime, odličan crtež i animacija...
Šta čitati? Hm...možda: http://klub-knjige.blogspot.com/

Pogledao sam Tsukikage Ran i slažem se da nije baš nešto a gledao sam i mnogo gorih serijala. Na prvi pogled delovalo mi je kao Rurouni Kenshin, makar što se crteža tiče. Trenutno gledam Mnemosyne još uvek nisam završio prvu epizodu a koliko se sećam ima ih 6 nisam očekivao da traje 40 i kusur minuta pa sam morao da prekinem. Odličan crtež, a i likovi ne izgledaju loše(pogotovo ženskiXD) za sada.
[Image: 46003000000v4vendettaid.jpg]
Tsubasa Chrnoicle oficijelno ide na dropped, zavrsio Nodame Cantabile i poceo Monster koji mi se za sada ne dopada.
Ja danas krecem sa One Piece-om. Zaobilazio sam ovaj Anime zbog velikog broja epizoda isuvise dugo. Vreme je da se isprave neke stvari Cool
[Image: RYUK-AND-APPLE.png]
Odgledao Darker than Black 2, super anime ali mi je kraj totalno sjeban...ništa sad nisam skontao XD Može li neko natenane da mi objasni u čemu je catch?
Šta čitati? Hm...možda: http://klub-knjige.blogspot.com/

Nakanio sam se da krenem Code Geass Anime
Poceo Black Lagoon... Smile
[Image: Code_Geass___C_C_by_Alan0605.png?t=1263603582]
Users browsing this thread: 2 Guest(s)