B: The Beginning Succession
#1
[Image: 112097l.webp]
Tip serije: B: The Beginning Succession
Broj epizoda: 6
Žanr: Akcija, Misterija, Policija, Psihologija, Natprirodno, Triler
Studio: Production I.G
Godina: 2021
Opis:
U prvoj sezoni B: Početak, dva muškarca su se suočila sa sopstvenom prošlošću i to sa velikom žrtvom. Maverik detektiv Kit Flik se borio protiv svojih demona i konačno je razotkrio mračne tajne Kraljevine Kremona. Upešni Mutant Koku se napokon spojio sa najdragocenijim sećanjima iz svog ukradenog detinjstva. Od tada je prošlo nekoliko meseci, a čini se da je čitav svet zaboravio na nemire izazvane tim događajima. Dok se Kit vraća u Kraljevsku policiju da sprovodi sopstvenu istragu, Koku i Juna pokušavaju da uživaju u uobičajenom životu u miru. Ali posledice eksperimenata sa Džaule Blanke daleko su od izumiranja, što Koku ubrzo otkriva kada se iznenada pojavi njegov navodno mrtvi drugar iz laboratorije Kirisame.
Reply
#2
Ja sam prevodio 1. sezonu, ali pošto je ovu radio Netflix i izbacio hrvatski prevod nisam želeo da nastavim. Ali svakako ti želim sreću prilikom prevođenja Thumbs up!
Reply
#3
(2021-04-30, 14:48)rados1 Wrote: Ja sam prevodio 1. sezonu, ali pošto je ovu radio Netflix i izbacio hrvatski prevod nisam želeo da nastavim. Ali svakako ti želim sreću prilikom prevođenja Thumbs up!

U suštini sam ga preveo za par dana tako da ono.
Realno bolje ni da ga nisu pravili
Reply
#4
Neće biti toliko loše sa prevodom Whistling
Reply
#5
Grupa otvorena.
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)