Fairy Tail 2014
#1
[Image: fdce2a93f66d89efdbfe8999c29805a913966435...ff7d98.jpg]

Kategorija: TV Anime Serija
Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija, Komedija, Magija, Shounen
Studio: A-1 Pictures, FUNimation EntertainmentL, Bridge
Broj Epizoda: Nepoznato
Godina: 2014+
Trajanje po epizodi: 24 min


Priča prati devojku tinejdžerku pod imenom Lusi Heartfilia koja je odlučila da se pridruži zloglasnom magijskom klanu Fairy Tail. Tokom smelog spasavanja, upoznaje Nacu-a, mladog dečaka koji je član klana i difinitivno joj ostavlja mesto da se pridruži. Postaju drugari ujedno obavljajući različite misije za Fairy Tail Klan. Spremite se avanture punih borbe, akcije, drame.. Ovo je nastavak Prve Sezone Fairy Tail-a (Druga Sezona), gde se radnja bukvalno nadovezuje na već protekle događaje prve sezone.

Napomena: Prevod svake nove epizode koja izađe se šalje u najbržem mogućem roku istog dana po objavi Crunchyroll. Molimo sve Anime ljubitelje da imaju u vidu da će nekada postojati razlozi za manje kašnjenje objave, ali za tako nešto će postojati najava koju možete pratiti na našem websajtu i sa druge strane će se tako nešto vrlo retko dešavati. Prevodi Anime Serijala se šalju u periodu između 19 - 23h ukoliko je toga dana bilo novih izbačenih epizoda. (Anime Srijali preuzeti od Srbchyroll se ne odkazuju!)

SRBCHYROLL je fansub grupa i grupa ljudi koji volonterski prevode određene najnovije anime serijale. Daćemo sve od sebe da steknemo iskreno poverenje i zadovoljstvo vernih anime fanova.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)