2017-10-04, 21:36
Ovo je lista bez određene demografije. Ako si odgledao nešto od ovoga, slobodno napiši svoje utiske.
Wild Knight Gulkeeva (Relativno nepoznat naslov, priča je blagi kliše ali je postava likova zanimljivo rešena)
Ushio and Tora (OVA naslov iz 90-ih i novija TV ekranizacija)
Tenchi Muyo (Ovde konkretno mislim na OVA naslov)
Mobile Police Patlabor (OVA naslovi i TV serija su zanimljiva kombinacija policijske komedije i mecha naslova. Filmovi imaju ozbiljniju priču)
Ginga Nagareboshi Gin (neki bi rekli da je ovo anime za decu, samo zato što se bavi psima. Nisu ni svesni koliko greše)
Bubblegum Crisis 2033 (Mislim da sam ovaj naslov već negde spomenuo, ali neka se nađe)
Blue Seed (shonen klasik iz 90-ih)
DIrty Pair (TV i OVA naslovi. Girls, guns and disasters)
Real Drive (Ovo bi se moglo opisati kao Ghost in the Shell civilna verzija)
Urusei Yatsura (još jedan anime klasik u TV, OVA i filmskom formatu)
Shinesman (parodija na Super Sentai žanr i slično)
Crusher Joe (Film i OVA naslovi, dele univerzum sa Dirty Pair)
Zenki (čistokrvni shonen iz 90-ih)
Speed Grapher (malo ozbiljniji naslov sa mračnijom pričom, koji pati od klišeizirane radnje ali sa zanimljivim idejama)
Pumpkin Scissors (ako ti se dopao Valkyrie Chronicles mogao bi da baciš pogled na ovaj naslov)
Hoozuki no Reitetsu (ovo mi je postala omiljena serija novije produkcije. Parodija na japansku poslovnu etiku, smeštena u budistički pakao)
Kurokami (jedan od boljih shonena novije produkcije)
Ghost Slayers Ayashi (Mogao je Bleach malo da se ugleda na ovaj naslov)
Wild Knight Gulkeeva (Relativno nepoznat naslov, priča je blagi kliše ali je postava likova zanimljivo rešena)
Ushio and Tora (OVA naslov iz 90-ih i novija TV ekranizacija)
Tenchi Muyo (Ovde konkretno mislim na OVA naslov)
Mobile Police Patlabor (OVA naslovi i TV serija su zanimljiva kombinacija policijske komedije i mecha naslova. Filmovi imaju ozbiljniju priču)
Ginga Nagareboshi Gin (neki bi rekli da je ovo anime za decu, samo zato što se bavi psima. Nisu ni svesni koliko greše)
Bubblegum Crisis 2033 (Mislim da sam ovaj naslov već negde spomenuo, ali neka se nađe)
Blue Seed (shonen klasik iz 90-ih)
DIrty Pair (TV i OVA naslovi. Girls, guns and disasters)
Real Drive (Ovo bi se moglo opisati kao Ghost in the Shell civilna verzija)
Urusei Yatsura (još jedan anime klasik u TV, OVA i filmskom formatu)
Shinesman (parodija na Super Sentai žanr i slično)
Crusher Joe (Film i OVA naslovi, dele univerzum sa Dirty Pair)
Zenki (čistokrvni shonen iz 90-ih)
Speed Grapher (malo ozbiljniji naslov sa mračnijom pričom, koji pati od klišeizirane radnje ali sa zanimljivim idejama)
Pumpkin Scissors (ako ti se dopao Valkyrie Chronicles mogao bi da baciš pogled na ovaj naslov)
Hoozuki no Reitetsu (ovo mi je postala omiljena serija novije produkcije. Parodija na japansku poslovnu etiku, smeštena u budistički pakao)
Kurokami (jedan od boljih shonena novije produkcije)
Ghost Slayers Ayashi (Mogao je Bleach malo da se ugleda na ovaj naslov)