2012-02-10, 20:06
Ne znam zasto toliko pljujete po Gundam 00, ima zanimljivije pilote od ostalih Gundama. Istina da nisu kao u ostalima razmazena derista wannabe hero. Ovi su prosli kroz teske trenutke u zivotu, [spoiler]pogotovo Setsuna koji je od malih nogu bio vojnik i ubija, tako da tesko da moze biti emo. [/spoiler] Istina da radnja ima nekih felseva, ali i s time je u stilu ostalih Gundama.
Code Geass je zanimljiv jer ima dosta psiholoskog faktora, manipulacija i kraj je dosta dobar. Preporuka u svakom slucaju.
Meni Eureka 7 nije nista posebno, ni cak osrednje. Ne sjecam ga se previse ali znam da je protagonist bio jako jako naporan.
TTGL je ok mecha, mada je to neko nabrijavanje nabrijane akcije nabrijanom akcijom s dijelom tragedije i nekakve romanse.
Code Geass je zanimljiv jer ima dosta psiholoskog faktora, manipulacija i kraj je dosta dobar. Preporuka u svakom slucaju.
Meni Eureka 7 nije nista posebno, ni cak osrednje. Ne sjecam ga se previse ali znam da je protagonist bio jako jako naporan.
TTGL je ok mecha, mada je to neko nabrijavanje nabrijane akcije nabrijanom akcijom s dijelom tragedije i nekakve romanse.