2010-08-27, 01:37
@Nervozan: pazi imao sam slican stav prema animama kad sam tek poceo da ih gledam, naslovi kao sto su Death Note, Berserk, Ghost in the Shell i slicno u kojim nema menjanja faca u neke chibi varijante, kapljica znoja na celu i slicno mi je prijalo, dok je ovo navedeno mi islo na ku..ac! Kad god bi video anime sa leprsavim likovima koji skakucu vesele se, pa onda odjednom kofol ozbiljno pa onda opet tako, pomislio bi, e do moga...ali sam se vremenom navikao na to...Full metal alchemist brotherhood ima toga, kapljice znoja, karikaturni crtez u par sekundi i slicno, ali sama prica koja se provlaci u ozbiljnim momentima je fenomenalna, sama interakcija medju likovima i slicno je toliko dobro odradjeno da mi nijedna, ali nijedna epizoda od 60 i kusur koje imaju nije bila dosadna, fajte su sjajne, prica je fenomenalna, sama dinamika i sve..Tesko mi je da ga uopste dozivim kao maratonski naslov, par anima sa po 60-70 epizoda koji su ti navedeni su sjajni...Izmedju ostalog i Monster kojeg imas meni spada u top 10 anima, Cowboy bebop takodje izdvajam, e sad sto se tice dual audio..bolje ti je da se naviknes vremenom da brze citas, jer nece svaki anime imati tu opciju
...sto se tice Naruta, DB i slicno, to jednostavno covek ili voli ili ne...