2010-08-27, 00:10
@alex5ko Appleseed cu gledati, prvo onaj iz 1988, iz nekog razloga volim te starije crteze. DMC sam lovio igricu, na kraju sam odustao, valjda sam tada provalio HON i sve je otislo u tom pravcu nepovratno. :] Claymore sam primetio ranije po avataru i sign. Eleran-a, nasao sam ga, ali sam odlozio gledanje u nadi da cu dohvatiti neki masterpiece (i zapao mi je Berserk ), a i svidja mi se sto lici na Sabre. -.-
Niko mi nije nista rekao za Gantz i Boogiepop Phantom? Stopirao sam skidanje ovog drugog pre pocetka da mozda izmenim listu, ali Gantz imam. I da li da nastavim sa Texhnolyze, dosao do 9. i pitam se hoce li se desiti nesto zanimljivo, drugacije od ovog do sada? Smara me glavni lik koji samo luta pun besa i cuti.
Niko mi nije nista rekao za Gantz i Boogiepop Phantom? Stopirao sam skidanje ovog drugog pre pocetka da mozda izmenim listu, ali Gantz imam. I da li da nastavim sa Texhnolyze, dosao do 9. i pitam se hoce li se desiti nesto zanimljivo, drugacije od ovog do sada? Smara me glavni lik koji samo luta pun besa i cuti.