Saint Seiya Omega
#1
[Image: 2n74gmc.jpg]

Kategorija: Tv
Status: Trenutno se emituje
Žanr: Action, Adventure, Fantasy, Shounen
Godina: 2012
Fansub grupa: HorribleSubs


Mnogo godina nakon što su Seiya i njegovi prijatelji porazili Hada svet je cvetao u miru ali sve to prekida Mars bog rata i vladar istoimene planete. Seiya je nestao, Atina je zarobljena, Sanctuary potpuno pregazeno mračnim silama prije nego što su uspeli da se odupru. Međutim nada još postoji nova generacija Sainta predvođena novim Pegazom Kougom i novim moćima kontole elemenata prirode, nova generacija poseduje možda i najveći potencial za razvijanje ikada. Oni kreću u rat protiv Marsa za spas Atine i celoga sveta.

http://www.youtube.com/watch?v=be4ijHsSpoE


Komentar: Zbog obaveza nisam u mogućnosti da redovno prevodim ovaj naslov tako da sam sada poslao prvih 10 epizoda i molim nekog od moderatora da prebaci ovo u pauzirane projekte. Ukoliko neko bude hteo da nastavi da prevodi neka mi se prvo javi pošto ja iako neću da prevodim redovno neću skroz da dignem ruke već kako imam vremena, što znaci da možda u trenutku kada neko odluči da nastavi ja vec imam par epizoda prevedeno pa da ne radi 2 puta vec da nastavi odatle a ja ću da se povučem.

Inace ovo je direktan nastavak originalnog Saint Seiye i dešava se u rasponu nekih 20 godina nakon bitke sa Hadom tako da ko je bio fan originala treba da pogleda i ovo. Smile
[Image: 76561198247150340.png]
Reply
#2
opusteno, ostace u tom slucaju ovde, necemo da ga mrdamo tamo, samo lagano Wink
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply
#3
Ovaj projekat je otkazan sto se mene tice. Ako se sta nekada promeni po pitanju ovoga naslova (a sumnjam) napisati cu ovde.
[Image: 76561198247150340.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)