2010-04-12, 15:51
(2009-05-14, 12:32)Eleran Wrote: Cale je facona za medalju, he he i uvek sa tim belim rukavicama na rukamaDa se nadovežem na raspravu staru skoro godinu dana.

Meni je ćale bio najgotivniji kad su se svi kuvali od vrućine, i onako bili skroz smoreni, a on i dalje onako hladan i nepokolebljiv. A onda promena kadra na donji deo stola i vidiš mu noge u lavoru.

Inače, matora koliko sam, tek sad sam prvi put odgledala ovaj serijal, mada filmove nisam još. I iako su me svi upozoravali na mindfuck kraj, nisam očekivala da će biti ovakav. Da mu dajem ocenu, bila bi 9/10. Bila bi 10 da sama osnova priče nije bila toliko šablonska - pojavi se anđeo, oni ga roknu, pojavi se anđeo, oni ga roknu itd. A i volela bih da sam saznala ŠTA su zapravo anđeli - ali dobro, to ću možda saznati kad odgledam film.
Samo, ne shvatam što vam Šinđi toliko smeta. On mi je baš kompletan lik i sasvim se razumljivo ponaša za nekog kome je majka umrla, a otac ga ostavio. I možda kuka previše u odnosu na ostale, ali na kraju on je taj koji izvadi stvari.