Bleach Manga [Warning! Spoilers!]
Chapter je bio vizuelno kul. Mada Kubo je zazmurio i preso preko onogo sto je trebalo da objasni, u ovom chapteru nije nista objasnjeno, samo je "Juha/Zangetsu" potvrdio ono sto je u proslom chapteru Reper kapetan reko, nista vise. E sad postoje neke spekulacije po netu, da je Juha upotrebio quicy moc nad Zangetsom, onu absorpciju sa kojom quicy mogu da upijaju reishi, mada to je samo apsorpcija reishi-ja ne i inteligencije, evo objasnjenje:

Bez Holly Form-e:

Reishi Absorption: A Quincy primarily absorbs spiritual energy from the atmosphere and combines it with their own spiritual energy to form weapons or to fuel their techniques.

Kada Kirge iskoristi Holly Form:

Sklaverei (聖隷 (スクラヴェライ), Sukuraverai; German for "Slavery", Japanese for "Holy Slave"): Uses the most basic ability to gather Reishi in the most powerful way, by enslaving it. It can literally tear away the components that make up spiritual based objects such as those that make up Hueco Mundo and Soul Society as well as the bodies of spiritual beings. When the body of a spiritual being is affected by this power, Quilge can literally assume the characteristics and associated capabilities of his victim. However, the transformation is not permanent, as the power absorbed eventually vanishes.

Ako mogu samo da apsorbuju reishi, a ne i inteligenciju kako je ovaj tip znao da ga nauci bankai...i zar Zangetsu ne znaci Slaying Moon, sad odjednom znaci Bursting Flash. WTF????

To ga je negativac kao suzbijao moci od glavnog junaka to je mngo puta vidjena fora, ne bih da kazem da je klise...nadam se da ce objasniti u sledecim chapterima vise, mada cisto sumnjam...sve u svemu, izgled chaptera super, prica losa, mnogo losa, i da najveci je problem sto se ova prica odvija oko glavnog lika i ovoliko je nerazvijena...
[Image: slika.jpg]
Reply


Messages In This Thread
RE: Bleach Manga [Warning! Spoilers!] - by Ichigo Kurosaki - 2011-07-25, 14:26
RE: Bleach Manga [Warning! Spoilers!] - by greffespatch - 2013-06-12, 16:46



Users browsing this thread: 1 Guest(s)