Saint Seiya Omega
#1
[Image: 2n74gmc.jpg]

Epizoda: Nepoznato
Status: Trenutno se emituje
Datum: 2012 - ?
Žanr: Action, Adventure, Fantasy, Shounen

Mnogo godina nakon što su Seiya i njegovi prijatelji porazili Hada svet je cvetao u miru ali sve to prekida Mars bog rata i vladar istoimene planete. Seiya je nestao, Atina je zarobljena, Sanctuary potpuno pregazeno mračnim silama prije nego što su uspeli da se odupru. Međutim nada još postoji nova generacija Sainta predvođena novim Pegazom Kougom i novim moćima kontole elemenata prirode, nova generacija poseduje možda i najveći potencial za razvijanje ikada. Oni krecu u rat protiv Marsa za spas Atine i celoga sveta, šta će se dalje dešavati saznat ćete ako pogledate ovaj anime..

Komentar: Kao Saint Seiya fana bilo mi je teško da progutam neke stvari u ovom nastavku tipa ogrlice za oklop, škola za Sainte i novi oblik animacije ( najvise mi se svidela animacija u Lost Canvas ). Nakon što sam odmakao mogu reći da priča vrlo dobro napreduje i nadovezuje se na original ali može da se prati i bez originala, jedino što je original bar meni dosta mračniji ( za sada ), scene borbe su dosta dobro odrađene i postaju sve bolje a svidja mi se i sto se povremeno pojavljuju likovi iz originalnog SS..

Zamerka izgubio je vecinu one drazi koju originalna Saint Seiya ima...

Preporuka za one koji ne žele da gledaju original možda im smeta animacija ili im je dugačko da pogledaju: Saint Seiya The Lost Canivas samo 26 ep, odlična animacija i priča a taman da se upoznate sa SS svetom posto je Omega nešto potpuno novo Smile



[Image: 76561198247150340.png]
Reply


Messages In This Thread
Saint Seiya Omega - by Lavi - 2013-03-27, 00:27



Users browsing this thread: 1 Guest(s)