Hajime no Ippo: The Fighting/New Challenger
#3
(2010-02-15, 12:35)Meneldor Wrote: Svatko ima pravo na svoje misljenje i gleda sto mu se svidja. No Ippo je jedna medju boljim mangama, samo koliko chapter-a ima to pokazuje.
@Sagara: koja je razlika izmedju Ippa i ostalih dugometraznih anime-a? Samo to sto kome odgovara.
Ovo sve sto si naveo se odnosi i na One Piece, Naruto, Bleach... u jednu ruku glupi komentari, tako da imo tako povrsni ljudi bolje da se klone komentiranja.
Izvucena pouka: nisi ga bas previse gledao, nisi shvatio smisao anime-a, jednostavno si ga dropovo.

Ja ni ne volim Bleach i Naruto. ._. Pogledao sam 16 epizoda i nisam imao vise strpljenja, a i ne volim boks/sport. Wink Naravno, nisu ono jedini "razlozi" zbog kog sam digao ruke od ovog anime-a, no dobro. To sto masa voli ovaj anime, ne znaci da i ja treba da ga volim, zar ne?
Nego, onih 882 chaptera koliko ih Ippo trenutno ima... To nema nikakve veze sa kvalitetom Mange/Anime-a... Ako stvarno mislite da je to zbog kvaliteta... I can't even laugh at you... To samo pokazuje koliko je taj anime/manga popularan. Mislite da bi Ippo/OP/Bleach/Naruto/D.Gray-Man/Dragon Ball/Pizza/Whatever imali toliko chapter-a da nisu popularni? Naravno da ne. Anime Mozda cu se jednog dana smilovati i nastaviti Ippo. A do tada cu govoriti u crvenom:
This is a bad anime. Toungue
Mozete slobodno da pricate o tome kako sam glup, povrsan itd. Feel free to hate me, I am used to that. Smile
Suzdrzavacu se daljeg komentarisanja u ovoj temi. Blood may spill.
Reply


Messages In This ThreadUsers browsing this thread: 1 Guest(s)