Log Horizon
#1
Star 
[Image: log-horizon-5421.jpg?t=1400291275]

Tip: TV
Br Ep: 25
Žanr: Action, Game, Advanture, Magic, Fantasy
Studio: Satelight
Godina: Oct 5, 2013

Sinopsis:
U treptaju oka, trideset hiljada zabrinutih japanskih igrača je odvedeno iz svakodnevnog života u svijet popularne MMORPG, Elder Tale igre, nakon što je izašla najnovija verzija igre niko ne može da se odjavi. Među njima je i društveno nezgodan student Shiroe, čija zbunjenost i šok traju samo na trenutak jer, veteran igre odlučuje da, odmah kreće u istraživanje granica svoje nove stvarnosti.
Shiroe mora naučiti živjeti u ovom novom svijetu, voditi druge i pregovarati s NPC "domorocima" kako bi donio stabilnost virtualnom gradu Akihabara. Pridružio mu se njegov nesretni prijatelj Naotsugu, nakon što se prvi put u posljednjih nekoliko godina prijavio samo da bi se našao u klopci, a Akatsuki, mali, ali žestoki ubojica koji je Shiroe označio kao svog gospodara. Priča o fantaziji, avanturi i politici. Log Horizon istražuje elemente igara kroz oči majstora stratega koji pokušava da izvuče najbolje iz zbunjujuće situacije.




Reply
#2
Posto mi se cini da su ti ovo prvi prevodi, a odmah si najavio i dva naslova, kad odradis nesto posalji prvo Pegli ili meni da malo prekontrolisemo. Vidim da te je Pegla vec dohvatio tamo na onoj drugoj najavi, doduse XD
Reply
#3
(2019-06-02, 15:41)Knez Milos Wrote: Posto mi se cini da su ti ovo prvi prevodi, a odmah si najavio i dva naslova, kad odradis nesto posalji prvo Pegli ili meni da malo prekontrolisemo. Vidim da te je Pegla vec dohvatio tamo na onoj drugoj najavi, doduse XD

Odradio sam ja za log 7/8 prevoda mogu da ti posaljem, ti pregledaj pa kazi sta mislis ili ako imas nekih primedbi Thumbs up! .
Reply
#4
Grupa otvorena.
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)