Kaichou wa Maid-sama
#1
[Image: 25254l.jpg]

MAL

Tip: TV
Epizode: 26
Status: Završen
Prikazivanje: 2.4.2010. do 24.9.2010.
Žanr: Komedija, Romantika, Škola, Shoujo

Quote:Ayuzava Misaki je učenica srednje škole Seika. Seika je dugo bila škola za dječake na lošem glasu zbog divljih učenika. Ali nakon što je postala mješovita, u nju se nije upisivali mnogo djevojaka baš zbog njezine reputacije. Upravo zbog toga, Misaki je uzela stvari u svoje ruke odlučna da promijeni školu i učini je sigurnim mjestom za djevojke te je postala predsjednica učeničkog vijeća.
Zbog tih svojih principa, dečki u školi su je počeli smatrati žestokim diktatorom protiv dječaka. Međutim, unatoč njezinom opakom izgledu, ona potajno radi u Maid Cafeu kako bi mogla zaraditi novce i pomoći svojoj obitelji. To slučajno otkrije Usui Takumi, najpopularniji dečko u školi, i počne se zanimati za Misako.


Komentar: Jako dugo nisam pogledala neki opušteni shoujo i prije par dana sam ovaj bez veze upalila iako mi je priča zvučala klišejski. Ali moram reći da mi se anime skroz svidjelo Big Grin Animacija je lijepa, situacije su često prikazane kariktaurama i uz to sve je stvarno simpatičan i smiješan, baš za opustiti se. Glavna likuša je malo tsundere, ali taman toliko da ne može biti naporna, a glavni je, naravno, jak i uporan ljepotan koji slijeće našu heroinu.
Općenito, ako bi netko htio neku dobru shoujo komediju, predložila bih ovaj anime Big Grin Nisam ga do kraja pogledala, nemam toliko vremena, ali mislim da bih ga mogla u cugu.
[Image: a3a77ab1208651095298401d936d852f141.jpg]
Reply
#2
Iskreno, meni je vise smetao ovaj svemocni glavni lik nego tsundere heroina... Osim toga, sasvim pitka komedija/romansa za opusteno gledanje slazem se.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)