Nobunaga the Fool (otkazano)
#1
[Image: nobunaga.jpg]

Tip: TV serija
Status: trenutno se prikazuje
Godina: januar 2014.
Broj epizoda: nepoznat
Žanr: naučna fantastika, akcija, mecha
Fansub grupa: [HorribleSubs]

Istočna i Zapadna planeta, nekada su bile jedan svet ali sada kruže jedna oko druge. Zapadna planeta je na pragu nove ere mira i konačnog ujedinjena pod kraljem Arturom dok je Istočna razorena ratovima i neprekidnom željom za moći pohlepnih vladara.

Devojka sa Zapadne planete, Jovanka Orleanka, je imala nebesku viziju rađanja Zvezdanog mesije koji će spasiti svet. Ona kreće na Istočnu planetu u pratnji Leonarda Da Vinčija. Na Istočnoj planeti oni nailaze na Oda Nobunaga, poznatijeg kao budala.
Reply
#2
Vau, nisam imao pojma za ovo... Al' ovo mora da se pogleda, sudeći po opisu XD
Reply
#3
Prevođenje je otkazano. Prevedeno je 2 ep sumnjivog kvaliteta (anime ne prevod) ali ova 3. ep ja stavila tačku na i. Neopevano piiiiiiiiiii od anime i nemam nameru ovo dalje da gledam a kamoli da prevodim.
Reply
#4
razočaran sam, a baš sam želeo da je pratim sa prevodom
Reply
#5
Jbg. kad jurcate ko muva bez glave XD
Mada svakako sam za otkazivanje i da umesto toga prevedete nesto dobro, nalik na Gin no Saji.
Reply
#6
Posle prve epizode sam rekao da je katastrofa, potpuni promašaj. Mogao je da bude dobar. Ali je dizajn, likovi, priča veoma loši.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
#7
(2014-01-22, 21:29)Knez Milos Wrote: Jbg. kad jurcate ko muva bez glave XD


Happy čim je video 2 robota na slici odmah se napalio da prevodi XD
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)