Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.
#1
[Image: 48089.jpg]
Tip: TV
Epizoda: /
Studio: Brain Base, TBC
Žanr: Koedija, Romantika, Škola
Trajanje: 24 minute po epizodi

Opis:
Ova romantična komedija se vrti oko antisocijalnog učenika imenom Hikihaya Hachiman sa svojim iskrivljenm pogledom na na život i okruženje. Kad vidi svoju kolegicu iz razreda kako uzbudljivo priča o životu odraslih, promrmlja kako su svi lažljivci. Kad ga upitaju za budučnost, on odgovara da ne želi raditi. Njegova profesorica ga za kaznu odvodi u volonterski klub u kojem se nalazi najlijepša cura u školi Yukinoshita Yukino.

Komentar:
Odgledao prvu epizodu i neočekivano mi se jako svidila. Strašno me podsječa na Bakemonogatari. Razgovori između Hacjhimana i Yukino ima neku posebnu vibru, kao u Bakemonogatari razgovor između Araragia i Senjougahare. Atmosfrera je super i baš sam uživao u njihovim prepucavanjima. Crtež i animacija su isto super. Posebno mi se sviđaju pozadine koje nisu ništa posebno, ali nekako kao da su drugačije od drugih animea, možda i griješim. Nadam se da će anime, kako će epizode ići, biti jednako dobar ili čak još bolji. Za sada nije bilo napornih ženskih likova, ali očekujem barem jednu, haha.
Reply
#2
Dovrših i ovo. Bio je super naslov. Bilo je fora gledati Hachimana kako ga nije za ništa briga. Uvijek ima onaj namrgođen pogled i ništa mu nije po volji. Ostali likovi su isto bili fora. Uglavnom su mi se svi dopali. Neki više, a neki manje, ali nema niti jednog lika kojeg mrzim. To je najbitnije. Inače anime nema nikakvu posebnu radnju. Pomalo podsječa na Hyouku jer ima onaj kultni festival. I kao što rekoh, super naslov, opuštajuć naslova sa jako malo drame. 7/10.
Reply
#3
Ja mu dajem 8/10,zato sto ima istine poprilicno u onome sto on kaze. Svideo mi se anime,opustajuc,i prvi kod koga me "trap" nije naterao da ga zamrzim (Nije da mi se dopao,vec monolozi Hachimana su bili toliko interesantni da su mi skrenuli paznju kompletno). Animacija relativno ok, 7/10 bih joj dao,muzika otprilike isto. U sustini,lep anime,onako da ti legne posle teskog dana,da te opusti..Nego el zna neko el ce da izadje sledeca sezona?
And it's the fan that did it. Not the smoking porn reading rubik's cube genius rape ape with a magic boat.
Reply
#4
Uzeh pre par dana da gledam ovo. Nisam imao nikakva ocekivanja, uzeh cisto da gledam posto sam vidjao neke simpaticne gifove iz ovoga po netu. Uglavnom, veoma sam zadovoljan, glavni lik je tako divno cinican i naopak; unistava sve romance "flagove" koji se javljaju u prici i jedino ima soft spot za trap-lika jer zna da mu ovaj nece zabosti noz u ledja kao sto umeju standardni primerci zenskog pola XD
Reply
#5
hocete izbaciti epizode da se mogu skinuti pa gledati posto ih nema
Reply
#6
^Nesto mora da si pomesao, ovo svakako nema prevedeno...
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)