Cowboy Bebop
#1
[Image: Cowboy-Bebop.jpg]

Godina snimanja: 1998-1999.
Broj epizoda: 26

Anime se vrti oko lovaca na ucene, Spike Spiegela i Jet Blacka, i njihovim doživljajima tokom potrage za raznim kriminalcima, koje je teško uloviti, jer kako i sami znate, Galaksija je jedna beskonačna tvorevina, gde se pomenuti mogu lako sakriti. I Spike i Black teže da pobegnu od svoje prošlosti, no, ona ih proganja i uvek im je za petama, bilo da je to putem nekih sećanja koja se znaju javiti u najnepogodnijim trenucima, bilo da je to u vidu nekih opasnosti i starih/novih neprijatelja. No, nije sve tako crno – tokom svojih putešestvija, susreću i Faye Valentine, pomalo beskrupuloznu devojku koja im pomaže (mada ne njihovom voljom) u potrazi i lovu na razne kriminalce. Nakon nekog vremena pridružuje im se i Ed, tinejdžer-haker, kao i pas po imenu Ein. Da li će naše likove sudbina i mračna prošlost sustići, ili će ih obići kao ponekad što tornado obiđe regione koje bi trebao srušiti, saznaćete ako pogledate ovaj anime do kraja.

Recenziju možete pročirati na Cowboy Bebop
Reply
#2
joj...i ovo planiram da gledam vec duze vreme
toliko pohvala sam cuo za ovo da prosto moram pogledati..

@Happy,ala si dobio boost XD
[Image: 33z5xsi.png]
Reply
#3
Smorile me igre, pogledao sam sve moguće filmove i serije pa se sada orijentišam na anime Big Grin Držaće me do leta valjda XD
Reply
#4
I ja, sve samo pohvale, a prije par dana kad sam odgledao 3 epizode, nikako da nastavim koliko je dosadno, meh...
Reply
#5
Ja sam Cowboy Bebob gotovo tri godine razvlačio. XD Ni u jednom trenutku mi nije bio previše zanimljiv, ali sam ga na jedvite jade odgledao. Ne volim ovakav tip animea, a ni likovi me nisu oduševili.
Reply
#6
takođe pogledao prvih četiri, ali mi se dopalo (no ne mogu da se setim što ga zapostavi), mda možda nastavim posle FMA: B jer jelte ima i full prevod i bila bi šteta za ovaj klasik da se ne pogleda
Reply
#7
Mene anime nikada nije bas privukao. Znam samo da se na zapadu svi loze na njega zbog nostalgije. Nekad cu ga valjda odgledati, ali ima prioritetnijih stvari.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#8
Haha bas sam ga juce zavrsio poslije pola godine vucaranja XD
Ne znam zasto sam ga toliko odugovlacio, ali hebe ga zato sto je epizodičan ... A i recimo krece zanimljivo tamo negdje poslije 9-10 epizode sto je jako kasno.
Al zato likovi extra, na čelu sa ovim gospodinom na mom avataru XD


[Image: sig18.png]
Reply
#9
Ako kreće zanimljivo tek od 10-e epizoed od ukupno 26, sumnjam da ću se previše truditi oko njega, iako je toliko hvaljen. Pogledat ću do pete epizode pa ću vidjeti. Ionako ne volim svemirske naslove haha.
Reply
#10
Iskreno ne volim ni ja svemirske naslove XD
Ali znas kako kazu, ukusi su različiti.
Otkud znas, mozda tebi bude zanimljivo od prve epizode pa zapenis da gledas ko bijesan pas XD
[Image: sig18.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)