Naruto [Anime]
Bilo bi bolje da se napravi remake bez fillera i da su borbe bolje izradjene
Reply
Filleruta negledam vec duze vreme,lepo sam upalio twitch i nasao strimera koji je strimao kampanju to jest pricu za naruto strom 4 i odgledao kako valja bez filera Smile .
"Unbearable isn't it? The suffering of viewers, the agony of watching english dubbed anime.
Reply
Hahaha, vidiš to ti uopšte nije bila loša odluka.
Ovako bi se načekao i načekao. Inače, super je story mode odrađen u toj igri.
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
Pa 'ajde ne budite takvi, pa moraju i oni jadni od necega sa ovim filerima da zive i zarade koju paru XD (sacrasm over 9000)
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Aj sto ima fillera, nego sto sam stekao utisak kao da je i kvalitet same animacije, zvuka i svega ostalog opao drasticno. (manje vise sto je prica sama po sebi debilna)
Reply
Zaboravila sam kada sam dropovala ovaj anime XD XD XD
[Image: 76561198014117425.png]
Reply
ja isto, bar sve ove fillere vec dugo vremena, budem bacio pogled na canon djelomicno i to je to
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
Bio sam u fazonu kada se anime zavrsi, bacicu pogled kako je ispalo. To je bilo kada se zavrsila manga. Sada sam vise misljenja ako se anime ikada zavrsi XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Ima nešto manje od dve godine otkako sam prestao sa redovnim gledanjem i stao sam tamo negde oko početka rata. Posle toga sam samo, kad bih se setio, prelatao malo preko novih epizoda čisto da bih video na šta liče. Sad sam prestao i sa tim jer svaki put kad odem da vidim dokle su stigli upadnem u sred filler arca (što i nije teško) i onda me mrzi da premotavam. Digao sam ruke od Naruta, ali mi i dalje ostaju fine uspomene na prvi deo (Chunin exams arc) kao i na prvu polovinu Shippudena.
Reply
Naruto je velika NULA sa ili bez filera, kobajagi ninja, od ninje nema ni n, samo neko mlatarenje rukama i mrsenje prstiju XD mozda manga nesto i vredi, ali za onog ko to cita. Crtac je gubljenje vremena potpuno, ja ovakvo odugovlacenje nisam nigde video, nisam gledao polovinu, a ono sto sam i gledao bilo je na brzaka, i opet vidim da posle 200 ili 300 epizoda radnja napreduje kako, pa NIKAKO.
Reply




Users browsing this thread: 4 Guest(s)