Aishiteruze Baby
#1
Pošto vidim da niko nije spomenuo ovaj anime ajde da ga ja spomenem.

Evo ukratko o čemu se radi (mrzi me prevodit jer mislim da nema potrebe + ali evo ispade da moram XD ):

[Image: 6792.jpg]

Alternativni nazivi (pod kojim nazivima se mogže naći):
Aishiteru ze Baby
Babe my love (French)
BABE, MY LOVE
Love You Baby
愛してるぜベイベ★★ (Japanese)

Žanr: komedija, drama, romansa, dio životne priče
Namjenjeno: Starijoj djeci (može sadržati: umjereno ružne izraze, nasilje bez krvi)

Kratak uvod: Kippei Katakura je srednjoškolac i zavodnik koji bi flertovao sa svakom djevojkom koju vidi. Život mu se preokrene kada se jednog dana njegova petogodišnja rodica Yuzuyu pojavi u njegovoj kući, nakon što je najvjerovatnije napustila njena majka. Kippei-u se daje zadatak da se stara o njoj dok je tu i on mora naučiti kako da postane "majka" koju Yuzuyu treba.

Nravno za više iformacija: stari dobri Wiki Aishiteruze Baby

E sad čisto zamislite jednu takvu osobu u tim godinam sa takvom obavezom.
Posebno se preporučuje ženskoj publici zbog jače sentimentalne strane. Smile
EDIT:
Možda ovaj anime mene malo više dira nego druge pošto sam imao slično iskustvo (imam sestru mlađu 12 godina od mene) pa se sjećam sličnih problema i događaja, ali anime je za razliku od dosadašnjih koje sam gledao totalno realan i nevjerovatno simpatičan, nije bezveze Žanr: komedija, drama, romansa, dio životne priče

Može se skinuti preko torenta sa Lunar.
Usput i preporučujem traker Scarywater jer ima dosta toga (iako ja nikako da se nakanim da ga detaljno pregledam Toungue ).

A za ostalo znate Comments please!!! Shy Rolleyes Smile Wink Big Grin XD
Reply
#2
Ovo je stvarno bezobrazno, 2 puta si postovao istu stvar na eng u 2 različite teme. Sledeći put hoću da vidim na našem, ako ti se neka stvar sviđa nisi valjda toliko lenj da o njoj ne možeš da napišeš barem 2-3 rečenice.
Reply
#3
Hehehe, tek sam na početku anime-a, a i mislim da svi znaju eng (pa gledaju anime, a većina je eng titl). Al eto prvešću, ali to mi je baš beze ovako bolje u originalu, hehehe.
Reply
#4
Za temu Sada gledam je OK, ali otvori si posebnu temu za anime za koji barem mislim većina nas nije ni čula a ako je čula nije gledala XD Evo vidim odradio si edit, preveo na srp, ali mislio sam svojim rečima da malo prepričaš a ne samo da prevedeš reklamu za anime XD mogao bi napisati i šta ti se toliko svidelo ili tako nešto. Po ovakvoj poreporuci anime nikada ne bi uzeo da gledam Toungue
Jel humor na fazon Golden Boy-a i Chobits, ako jeste onda će da se gleda Smile
Reply
#5
Puno i ti pitaš, kad pogledam te anime serijale onda ću ti odgovoriti.

(2008-11-12, 13:49)Sasha969 Wrote: Žanr: komedija, drama, romansa, dio životne priče
...
E sad čisto zamislite jednu takvu osobu u tim godinam sa takvom obavezom.
Posebno se preporučuje ženskoj publici zbog jače sentimentalne strane. Smile
...

Pa ako nakon ovoga smatraš da ne vrijedi gledat onda ok, mada meni zvuči zanimljivo. A i s obzirom da se skida već 4 godine na torrentima i da još uvijek ima dosta seed-era znači da nije za bacit.

EDIT:
Možda ovaj anime mene malo više dira nego druge pošto sam imao slično iskustvo (imam sestru mlađu 12 godina od mene) pa se sjećam sličnih problema i događaja, ali anime je za razliku od dosadašnjih koje sam gledao totalno realan i nevjerovatno simpatičan, nije bezveze Žanr: komedija, drama, romansa, dio životne priče

EDIT#2:
Nadam se da mi nećete zamjeriti što sam predhodni EDIT ubacio i u prvi post. Stvar je samo u tome što sam htjeo da ako neko novi pročita temu da ima sve u prvom postu. Ali ako vam to smeta samo recite i neće se više ponavljati. (ne znam dal i to smatrate double post)
Reply
#6
um , da budete samo vas 2 komada ovde XD
pocela sam da gledam... tacnije odgledala prvu epizodu, cini mi se zanimljivo, samo sto trenutno nisam u raspolozenju pa cu kasnije nastaviti. najvise mi se svidja sto od one male yuzuyu nisu napravili neku prepametnu i prepotentnu klinkicu nego bas kako se dete ponasa.
[Image: AProgo.gif]
Reply
#7
Ock evo da se ubacim...ja sam odgledao ceo anime pre nekih mesec dana...ono kao sho kazesh anime je zanimljiv kad su u pitanju delovi oko odnosa i problema sa manjom decom...U odredjenim momentima je zanimljiv, dok u nekima malkice uspavljuje, ali u svakom slucaju dotakli su se nekih realnih problema vezanih za decu uzrasta od 4-7 godina, jelte zabavishte i nije lose odgledati ga...e sad ono sho bi naveo kao promasaj su tako neke na momente echhi scene ili da li da ih tako svrstam, njegovo zavlacenje ruke ispod majice kad je s ribom i slicno...scena je totalno nepotrebna, ali ok...ima i nekih momenata kad je funny, ali ono sho je definitivno promasaj je muzika...svidja mi se sto su na primer decu uradili kao decu...cmizdre, smotana su, nemaju veze s vezom, a ne kako to uglavnom biva sa anime decom od 5 godina koja se bave pitanjima kosmosa, zivota, smrti i slicno i jelte savetuju starije sha da rade hahaha XD anyway anime bi svrstao kaoooo...hm...Cute...but not that cute Wink
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#8
Anime je OK, ali ne moze da se uporedi sa dosta novijim i dosta boljim Usagi Dropom. Oba pokrivaju pricu o momku koji preuzima odgajanje male devojcice na sebe, ne znajuci kako je tesko biti roditelj. Razlika je u tome sto je ovo Shoujo a Usagi Drop je josei, i tamo je ova tema mnogo ozbiljnije razradjena. U ovom animeu glavni lik postane bolja osoba i nadje devojku zahvaljujuci svom iskustvu (shojo ideal guy - zgodan, brizan momak), dok je Usagi Drop nekako konacniji; podseca me na krizu srednjih godina XD. Daikichi tamo mora da nauci kako da se odrekne od mnogo toga zbog deteta ali vremenom shvata da je sve ipak vredno toga.
Reply
#9
Nakon sto sam odgledao gomile bljuvotine od naslova, povlacim rec, u poredjenju sa njima, ovaj je odlican Smile Tad sam imao visoke kriterijume, jer sam gledao naslove za koje ne znas koji je bolji, tek se pocinjalo pa ih je bilo na pretek pa sam ga malo pretero, mada tesko da moze da se poredi sa Usagi Drop, jedino sto imaju slicno je tematiku, ali pristup im je krajnje drugaciji, ovde je vise iz neke braca perspektive, dok je u Usagi Drop vise iz neke roditeljske i kao takvi imaju skroz drugaciji pravac u kojem idu, naravno bolji mi je Usagi Drop, ali istovremeno kao sto kazes on je Josei, a ovo je Shoujo, tako da je tesko porediti kvalitet istih...
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)