![]() |
The King's Avatar - Printable Version +- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum) +-- Forum: AnimeOverdose (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-15.html) +--- Forum: Najave projekata (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-19.html) +---- Forum: Anime projekti - otkazani, pauzirani, zastareli, nedefinisani (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-49.html) +---- Thread: The King's Avatar (/thread-6758.html) |
The King's Avatar - keen - 2019-04-28 ![]() Tip: Web Broj epizoda: 12 Studio: GC May Animation & Film Žanr: Akcija, igra Godina: 2017. Opis: Široko je smatran prvoklasnim i vrhunskim profesionalnim igračem u online multiplejer igri Glori, Ie Ksiu je nazvan "Battle God" zbog svojih vještina i doprinosa igri tokom godine. Međutim, kada je bio prisiljen da se povuče iz tima i da ostavi svoju karijeru u igri, nalazi posao u obližnjem internet kafeu. Tamo, kada Glori lansira svoj deseti server, on se ponovo baca u igru koristeći novog lika pod imenom "Lord Grim". Rana dostignuća Ie Ksiu-a na novom serveru odmah privlače pažnju mnogih igrača, kao i velikih cehova, ostavljajući ih da se pitaju o identitetu ovog izuzetnog igrača. Međutim, iako poseduje desetogodišnje iskustvo i dubinsko znanje, započeće ponovo sa sponzorima i timom u igri koja se promenila tokom godina, predstavlja brojne izazove. Zajedno sa talentovanim novim drugovima, Ie Ksiu se ponovo posvećuje prelasku na put do Glorijevog vrha! RE: [Leto 2019] The King's Avatar - Pegla - 2019-04-29 Malo si omasio sto se datuma tice, koliko vidim serija je iz 2017. a neki nastavak od par epizoda je iz 2018. A i tip serije nije TV, nego ONA, odnosno Web. Dodaci u naslovu teme (prolece, leto itd...) sluze pre svega da se naglasi koji naslovi pripadju trenutnoj sezoni, a ne kad neko pocinje da radi na projektu ![]() Posto vidim da si imena likova transkribovano, probaj i sve ostalo da pises u istom maniru (online, battle god, lord grim), lepse izgleda, ako radis po srpskom pravopisu, naravno, u hratskom se to razlikuje. Takodje, na engleskom ime lika pise Ye Xiu, ne znam da li to pre zvuci kao Ie Ksiu ili Je Ksiu, a i ovde ispada da pise Le Ksiu, sa malim L na pocetku. Sve u svemu, posto si nov na sajtu, ako nije problem, kad odradis prevod posalji mi na mejl aoverdose ![]() ![]() Hm, tek sad vidim opis na engleskom, po ovom tvom pocetku sam skapirao da se lik zove Siroko, stavi bolje nesto tipa Nadaleko ili nasiroko, ili cak i izbaci ceo taj deo i nek pocinje sa Smatran... RE: [Leto 2019] The King's Avatar - keen - 2019-04-29 (2019-04-29, 07:49)Pegla Wrote: Malo si omasio sto se datuma tice, koliko vidim serija je iz 2017. a neki nastavak od par epizoda je iz 2018. Vazi kad zavrsim sve poslacu ti ne brini, pa likove da zovem kako se zovu u eng subb ili da dam nove nazive neke posto su imena kineska mozd je bolje samo imenom kako su i data? RE: The King's Avatar - Pegla - 2019-04-30 Pa pazi, to je vec do pravopisa, u srpskom se imena transkribuju, odnosno pisu onako kako se izgovaraju, u hrvatskom ostaju u originalu. Kad neko prevodi na srpski, uvek savetujem da i imena tako pise, jer to je srpski pravopis, prosto. Sto se slanja tice, bolje posalji da bacim pogled kad odradis jednu-dve epizode, jer ako nekim slucajem imas nesto sto se ponavlja i omasis u prevodu, smarace te da naknadno menjas u svim epizodama, ovako ti spomenem u startu i posle nemas problema. RE: The King's Avatar - keen - 2019-05-01 (2019-04-30, 14:08)Pegla Wrote: Pa pazi, to je vec do pravopisa, u srpskom se imena transkribuju, odnosno pisu onako kako se izgovaraju, u hrvatskom ostaju u originalu. Pegla jel moze da se otkaze ovaj projekat, hocu novi da pocnem ovaj je bio odlucen iz zurbe malo pa ako moze hvala : ![]() RE: [Leto 2019] The King's Avatar - Dodo - 2019-05-01 (2019-04-29, 07:49)Pegla Wrote: Malo si omasio sto se datuma tice, koliko vidim serija je iz 2017. a neki nastavak od par epizoda je iz 2018. Info za prvu sezonu su točne. OVA je kratki nastavak na prvu sezonu, izašla u 2018, i animirao ju je Colored Pencil, koji također rade i s2 (tehnicki 3?) koja izlazi ovo ljeto. RE: The King's Avatar - Pegla - 2019-05-01 Opusteno, Dodo, ja prepravio prvi post nakon sto sam napisao komentar ![]() @keen, Nije problem, maknucu ja temu u kantu, a ti nemoj brzopleto da odlucujes jer ako uzmes nesto sto ti nije zanimljivo smorice te i pre nego sto pocnes da prevodis, jer samo prevodjenje nije bas tolika opustencija od posla, bar u pocetku ![]() RE: The King's Avatar - keen - 2019-05-01 (2019-05-01, 14:09)Pegla Wrote: Opusteno, Dodo, ja prepravio prvi post nakon sto sam napisao komentar To sam vidio sinoc, btw hvala a i kineski je anime pa ne znam koliko bi se kome svidio uzecu neki klasik za pocetak lakse mi pa ovaj mozda nekom drugom prilikom ![]() RE: The King's Avatar - Dodo - 2019-05-03 Cim se oporavim i od operacije i od svoje ljenosti da nastavim stare projekte, ja bih vjv mogao nastaviti ovo. Planiram još otkada je izašla prva sezona. RE: The King's Avatar - Pegla - 2019-05-03 Znas vec proceduru ![]() Tema, a po svemu sudeci i projekat, nece nigde ![]() |