AnimeOverdose Forum
[Prolece 2018] Tokyo Ghoul: Re - Printable Version

+- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum)
+-- Forum: AnimeOverdose (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-15.html)
+--- Forum: Najave projekata (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-19.html)
+---- Forum: Anime projekti - završeni (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-48.html)
+---- Thread: [Prolece 2018] Tokyo Ghoul: Re (/thread-6609.html)



[Prolece 2018] Tokyo Ghoul: Re - Pegla - 2018-03-31

Tokyo Ghoul: Re

[Image: tokyo_ghoul_re.jpg]

Tip: TV
Br. epizoda: ?
Žanr: Misterija, psihološki, drama, seinen
Studio: Studio Pierrot
Godina: 03.04.2018
Fansub grupa: HS?
Opis:
Prošle su godine od divljačkog uništenja Anteikua. CCG je jedina organizacija koja se bori protiv pošasti zloduha, i kako bi dobili prednost, CCG je pokrenuo novi program u kom se operativcima ugrađuje kakuho, organ za predaciju zloduha. Ova kvinku procedura stvorila je četvoro mladih Kvinksa kojima je mentor njihov prethodnik, Sasaki Haise. I iako je Haise možda prvi Kvinks, poreklo mu je malo misteriozno, naročito za njega sâmog. Iako sa sigurnošću zna da je sada Sasaki Haise, ne može da se seti prve dve decenije svog života i deluje kao da u njegovom umu odzvanjaju čudni glasovi.

Kako bi odagnao svoj unutrašnji nemir, Haise je usredsređen na težak zadatak uvežbavanja svojih neproverenih napada i dostizanja cilja odreda nadmašivanjem glavnog operativca CCGa, istražitelja Arime. A Kvinks odred ne samo što treba da nauči da koristi svoje zloduholike moći, već treba i dobrano da se dokažu CCGu. Mnogi drugi gledaju na Kvinkse sa sumnjom i prezirom, ali Haise i ostali Kvinksi su odlučni da ispune visoka iščekivanja.

Ali dok se Kvinksi muče da shvate sâme sebe i da se uklope, zlodusi Drveta Aogiri povećavaju svoju brojnost i šire svoj uticaj. Svaki korak koji CCG načini kao totalnom brisanju zloduha izgleda kao da je blokiran od strane pametnijih, snažnijih, bolje organizovanih zloduha. I dok se rat za spasavanje čovečanstva zahuktava, počinju da se pojavljuju poznata lica iz prehodnih bitaka.


* Radio sam prvu sezonu, preduhitrili su me za drugu, radio sam OVA, radim i ovu Wink

Trailer: