AnimeOverdose Forum
Date A Live - Printable Version

+- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum)
+-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html)
+--- Forum: Anime naslovi (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-56.html)
+--- Thread: Date A Live (/thread-5085.html)



Date A Live - sajber - 2013-04-07

[Image: 44844.jpg]
Tip: TV
Epizoda: 12
Žanr: Komedija, Mecha, Romantika, Škola, Sc-Fi, Shounen
Trajanje: 23 minute po epizodi

Opis:
Prije 30 godina, pojavio se veliki "vremenski potres" koji je prouzročio veliku štetu sa više od 150 miliona poginulih. Od tada, manji "vremenski potresi" se pojavljuju i uništavaju gradove. Itsuka Shido je nromalan srednjoškolac koji se igrom slučaja nađe na mjestu gdje treba izbiti novi "vremenski potres". Pred njim se pojavljuje misteriozna djevojka u čudnom borbenom odjelu, odnosno oklopu. Shidova sestra Kotori mu kasnije govori kako je ta cura "specialno dizajnirana kretura, odnosno Duša" (lol prijevod lol) koja prouzročuje "vremenske potrese". Ispada da je Kotori vođa oraganizacije Ratosk, čiji je cilj istrebljivanje tih zlih "Duša". Organizacija hoće od Shidoa da zavede tu "Dušu" i spasi svijet.

Komentar:
Prva epizoda je bila dobra, ali jako, jako dugačka, što znači da mi je bila malo dosadna. Inače, nije tip animea kakvog bi obično gledao, ali kako ove sezone dajem priliku svemu i svačemu, gledam i ovo. Crtež i Animacija su super. Reći ću da je i muzika isto super, iako se ne sječam što je tamo sviralo tokom epizode XD. Shidova sestra je je mala naporna djevojčica koja se pravi važna, a pritom je vođa organizacije koje spašava svijet. Super, djeca nam spašavaju svijet, kad smo na to spali? A da, još od vremena Dragon Balla, samo što tamo organizaciju za spašavanje svijeta, sa super, ultra modernom tehnologijom ne vodi dječak. Anyway, valjda će druga epizoda biti bolja, mda čisto sumnjam. Čini se da će druga epizoda biti posve drugačije od prve.



RE: Date A Live - JohnnyTears - 2013-04-07

meni se njegova sestra svidela samo u pocetku kad je skakala po njemu , a kad je on saznao cime kao ona bavi , tad mi i nije nesto posebno :/ Big Grin
Dok ova ''dusa'' je druga prica Smile


RE: Date A Live - sajber - 2013-04-23

Treća epizoda....

...ja veću glupost u životu nisam vidio!


RE: Date A Live - Dream Omen - 2013-04-23

Iskreno kad sam video obični srednjoškolac nisam ni čitao više Smile


RE: Date A Live - sajber - 2013-07-02

Pogledao sam 4 eepizoda i nešto malo 5. Kao da sam jednu preskočio. Oh, nema veze, ionako ne valja. Ne mogu ja to gledati 12 epizoda. Nema šanse. Pravo gledano, Anime možda nije toliko loše odrađen, ali je glup, glup. Boli me samo kad mislim na njega. Ne mogu 12 epizoda gledati srednjoškolca kako naterava djevojku sa super moćima, a uz to mu je šefica njegova mlađa sestra koja je na čelu organizacija koja spašava svijet. Svi ratnici te organizacije su srednjoškolske djevojeke. Također, glavni lik uvijek uletava sa onim klasičnim shonen, "spasit ću te bez obzira na sve". I onda na kraju uvijek nešto iskrsne. Pobjedi snaga volje ili nešto. Fuj, odurno. Ne znam koji mi je vrag uopće bio da idem gledati. Vjerojatno radi onog Trailera koji je izgledao super, ali nisu pokazali kakvo je smeće zapravo.


RE: Date A Live - Eleran - 2013-07-02

@Sajber: Kamo srece da sam bio odlucan kao ti i da mi nije bilo ultra mega giga tera dosadno pod vrucinama, ja odgledao sve epizode, tek da vidis kasnije koja glupost :')


RE: Date A Live - sajber - 2013-07-02

A da? I mislio sam si.
Well, tko voli, neka izvoli. Ja sigurno neću više nikad gledat takvo što XD


RE: Date A Live - Dream Omen - 2013-07-02

Ovo je tip animea koje nepodnosim. Nemogu ovo više da gledam. Nisam sasvim siguran šta je privlačnost ovakvih animea??


RE: Date A Live - sajber - 2013-07-02

Što ljude privlači? Pa... Imaš srednjoškolke obučene u seski odijela sa puškama. To prije svega XD
Sad dalje ne znam... Mlađoj ženskoj publici je sigurno nešto bolje nego nama. Ipak, neće one gledati starce dok ovdje imaju mlađe ženske likova se tihim glasom koje nose medeke. I uz to još imaju neku jeftinu romansu između glavnog lika i one što uništava gradove.