AnimeOverdose Forum
Nadolazeći animei - Printable Version

+- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum)
+-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html)
+--- Forum: Anime generalno (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-11.html)
+--- Thread: Nadolazeći animei (/thread-4788.html)

RE: Nadolazeći animei - ZetaZaku - 2013-04-03

(2013-04-03, 12:07)sajber Wrote: Ček, zašto ne Monogatari? XD Nije valjda da ti se nisu sviđale one perverzarije XD
Nekomonogatari kuro je mirniji po pitanju toga, ali ona mačka je ultra hot!

Zato sto sam digao ruke od crappy naslova. Gledam jedino for the lulz ili ako je previse los.

RE: Nadolazeći animei - sajber - 2013-04-03

Monogatari ti je crappy?
Ajd dobro, valjda svatko ima pravo na svolje mišljenje.

RE: Nadolazeći animei - ZetaZaku - 2013-04-03

(2013-04-03, 12:53)sajber Wrote: Monogatari ti je crappy?
Ajd dobro, valjda svatko ima pravo na svolje mišljenje.
Gledao sam samo Nisemonogatari koji i nije bio nesto.

@Knez Historie je troll, kao jos par naslova sa slike. Ako nisu dodali na AniDB, onda je fake.

RE: Nadolazeći animei - Sagara Souske - 2013-04-03

(2013-04-03, 01:44)ZetaZaku Wrote: Posle Nisemonogatari necu vise ni pipati Monogatari serijal XD

Ali nikako ne shvatam kako donosiš nepotpuno induktivan zaključak da je ceo serijal loš na osnovu jednog nastavka (pritom original (prvi deo) nisi gledao). :O
Kao kada bi rekao da je npr. trilogija Gospodara prstenova loša, a gledao si samo drugi film.

Od ovih animea, Blood Lad i ono sa Monogatarijem ako ne lažu. Toungue

RE: Nadolazeći animei - Corwin_r - 2013-04-03

Ako sredina ne valja, iz toga sledi da ni pocetak i kraj nisu nesto posebno, [spoiler]salim se[/spoiler].

Znam sigurno za Historie i Kabu no Isaki da su ocigledno troll najave, posto mange imaju dosta fanova, a najava nigde nije bilo. Neptunia, Rozen Maiden, Danganronpa, Blood Lad, Ro Kyu Bu, Symphogear, Sailor Moon reboot, novi Monogatari, Kingdom i Fantasista Dolls su "sigurna" postava, sa izmenama kojih ce sigurno biti, posto retko koji studio iznosi svoje tesku artiljeriju/krave muzare u letnjoj sezoni, koja je uvek oskudna, sto po pitanju broja, sto po pitanju kvaliteta naslova koji se emituju.

Ako i polovina ovih naslova budu potvrdjeni za letnju sezonu, smatram to uspehom, ima tu grubih dijamanata, ali bice i izmeta, looking at you Symphogear.

RE: Nadolazeći animei - sajber - 2013-07-22

[Image: ibpnru1wwuvbln.jpg]

RE: Nadolazeći animei - NAME-L-ESS - 2013-07-22

Jedva cekam novu sezonu Basketa Big Grin ostalo mi bas i ne djeluje zanimljivo od serija, mozda ovaj "Pupa" ili "Blazblue" i to je to
Ovaj Gundam izgleda ce bit nesto na fazon Bakugan lol XD j/k nadam se da nece

GitS termin potvrdjen i Persona 3 film ce se geldati al to do iduce godine u dobroj kvaliteti nece izaci

RE: Nadolazeći animei - Dream Omen - 2013-07-22

GitS će izgleda biti samo 4 epizode.

RE: Nadolazeći animei - Sagara Souske - 2013-07-22

Kao i uvek, daleko bolje od letnje sezone, ima nekih serija koje izgledaju sexy poput Gallilei donna. Outbreak company - šta sam upravo pročitao. Log Horizon je SAO rip-off. Iznenadilo me što je tu Yozakura Quartet, sećam se kad je izlazio pre 5 godina, loš anime. Big Grin Kill la Kill deluje potencijalno dobro, na njega treba obratiti pažnju. Coppelion je odavno najavljen, red je da konačno krenu da ga emituju. A što se tiče nastavaka, Magi ću gledati, Kuroko i možda Pokemone. Na kraju krajeva, ne verujem da ću išta gledati dok se ne završi.

RE: Nadolazeći animei - Happy - 2013-07-22

Ovi više ne znaju šta da rade sa Gundamom. Ko da mora svake sezone da izbace po novog piiiiiiiiiii Gundama. Bolje jedan u 5 godina ali da bude dobar a ne da štancaju smeće... Sada su napravili novi (kako se zove onaj anime kada se klinci sa čigrama tuku)... Tuga...