![]() |
Nadolazeći animei - Printable Version +- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum) +-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html) +--- Forum: Anime generalno (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-11.html) +--- Thread: Nadolazeći animei (/thread-4788.html) |
RE: Nadolazeći animei - Yuspawn - 2014-09-18 RE: Nadolazeći animei - Knez Milos - 2014-11-27 Ovo sam morao da kopiram sa BGA foruma. Anime u kojem u Sarajevu eksplodira nuklearna bomba: Šukou Murase (Ergo Proxy, Witch Hunter Robin) režira Genocydal Organ u studiju manglobe (Samurai Champloo, House of Five Leaves, Michiko & Hatchin); Rat protiv terorizma je eksplodirao, bukvalno, dana kada je Sarajevo uništeno nuklearnim uređajem. Vodeće demokratije su se pretvorile u totalne policijske države, i razvojni svet se udavio pod talasom genocida. Misteriozni amerikanac Džon Paul je odgovoran za kolaps svetskog sistema, i obaveštajni agent Klavis Šepherd mora da traga za njim preko ruševina civilizacija, i otkrije pravo srce tame- genocidni organ. Je l' ima na forumu neko iz Sarajeva ![]() RE: Nadolazeći animei - NAME-L-ESS - 2014-11-28 ^Lol ode rec burazu da se kupi iz Sarajeva hahaha ![]() ![]() RE: Nadolazeći animei - Yuspawn - 2014-11-30 BG-A je ponovo radio na najavi sezone. Zima 2015 RE: Nadolazeći animei - Nightwalker - 2014-12-01 Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor - Exodus Tokyo Ghoul Yoru no Yatterman Na ova tri ću definitivno baciti oko. ![]() - Čisto ono da spomenem i onog interesantnog mladića koji je pisao - komentar o Tokyo Ghoul i želeo bih da kažem samo jedno. Toliku gomilu sranja u poslednje vreme nisam pročitao. Hmmm... izvolite sada molim, dobro naoštrite zube i kandže i započnite sa ujedanjem. ![]() RE: Nadolazeći animei - Yuspawn - 2014-12-01 Aldnoah.Zero 2 - da završim kad sam već počeo seriju Assassination Classroom - sećam se da su neki hvalili mangu pa ću zato seriji dati priliku Durarara!! x 2 Shou - Upravo gledam Durarara prvi deo, sviđa mi se što će drugi deo imati preko 30 epizoda Jojo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders 2 - tu komentar nije potreban Junketsu no Maria - možda bude nešto od ovoga Military! - može biti zabavan zbog kratkog formata i ludog settinga Mobile Suit Gundam: The Origin - adaptacija već kultne mange, treba overiti Psycho-Pass Movie - izgleda dosta zanimljivo Saenai Heroine no Sodatekata - i od ovoga možda bude nešto RE: Nadolazeći animei - Lavi - 2014-12-01 Aldnoah.Zero 2 Durarara Jojo Gundam (ali tek kada se nakupi 10tak ep) Soukyuu no Fafner Psycho-Pass Movie (kada se zavrsi trenutna serija pa prvo nju pogledam). I neki echi za pustanje mozga na pasu naslov ali to cu da vidim koji. To je to za sada, mada u svakoj sezoni me obicno razocara ono sto sam cekao i iznenadi nesto na sta nisam ni obratio paznju. Jedino sam siguran u Jojo-a da nece da omane. ![]() RE: Nadolazeći animei - Nightwalker - 2014-12-01 Lavi, ti voliš eči za opuštenje mozga? Nemoj zezati da to tebe opušta! ![]() Ja kad god gledam eči ja se smorim pošto se sve svodi na boobs a pošto mi crtani likovi nisu privlačni kao nekima, onda ne sppadam u tu kategoriju pa ono kad gledam neki takav naslov smorim se. Najbolje su stvarne ženske, koje možeš da osetiš. ![]() RE: Nadolazeći animei - Lavi - 2014-12-01 Pa poenta tih animea i jest sto su besmisleni tima HOTD, HD x D, Strike the Blood itd, i nekim cudom uvek imaju dobru animaciju. Vecinom imaju i ok pricu ali ona prodje nezapazeno zbog previse echi zanra (ne mislim na hentai vec bas echi, boobs i uglavnom harem). U svakom slucaju iz svake godine pogledam po nesto sa kombinacijom supernatural elemenata zbog zajebancije i cesto parodije, ne da se napalim. ![]() RE: Nadolazeći animei - Yuspawn - 2014-12-01 Overi u tom slučaju Witchblade, sasvim solidan naslov. |