AnimeOverdose Forum
Katekyo Hitman Reborn! - Printable Version

+- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum)
+-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html)
+--- Forum: Anime naslovi (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-56.html)
+--- Thread: Katekyo Hitman Reborn! (/thread-4323.html)

Pages: 1 2 3 4


Katekyo Hitman Reborn! - sarcasticGirl - 2012-06-19

[Image: 6942.jpg]

Godina snimanja: 2006-2010
Broj epizoda: 203

Quote:Nowadays, mafia world is ruled by Italian's strongest family, the Vongola. Vongola's current head, ninth in the row, is an old man ready for retirement. But before he can hand down his position, he needs help from a professional Hitman to prepare the next generation Boss for ruling over Vongola and mafia world itself.

Sawada Tsunayoshi is just your ordinary teenage boy who attends Junior High and sucks at it. He is unpopular, has no friends and is desperately in love with a girl from his class. But his life takes an extraordinary turn when Tsunayoshi meets Reborn, an infamous hitman, who has been sent by ninth boss of Vongola to train Tsunayoshi for his upcoming title.

Ima netko da je gledao Katekyo Hitman Reborn?? Već neko vrijeme mi stoji u Plan to Watch,ali nikako da ga pogledam...u biti skeptična sam unatoč visokoj ocjeni, zbog velikog broja epizoda..ako nije dobar da ne trošim vrijeme na njega Whistling


RE: Katekyo Hitman Reborn! - Roronoa Zoro - 2012-06-19

ja jedva izgurao prvih 17ep i batalio, jer sam se smorio kao dupe

uz to iritantan glavni lik (hitman), onaj bokser i ona ženska (ne glavna)

još jednom ću reći, ne gubi vreme na bzv shounen-e, već odlgledaj 5-6 dugih naslova


RE: Katekyo Hitman Reborn! - Dream Omen - 2012-06-19

Slažem se sa Zoro-om, možeš da preskočiš ovaj anime, nije nešto posebno. Likovi su naporni, nije nikakva razlika u odnosu na ostale dugometražne shonene.


RE: Katekyo Hitman Reborn! - sarcasticGirl - 2012-06-19

nije baš da se slažem za ovo "bezveze" shounen-e jer gledam i Naruto i Bleach i One Piece i svi su mi super XD na to ću i dalje trošiti vrijeme

a za Hitmana Wink hvala ...imala sam predosjećaj da je neki shit Anime


RE: Katekyo Hitman Reborn! - Dream Omen - 2012-06-19

Na ovom forumu je bilo fanova, tako da možeš da čuješ i drugačije mišljenje, ako ih je još ostalo.


RE: Katekyo Hitman Reborn! - ZetaZaku - 2012-06-19

Pitanje je kakav je zapravo Hitman Reborn, posto ga mnogi sude na osnovu prvih 50 epizoda, koje su najvece piiiiiiiiiii medju shounenima. Mene bas interesuje kakve su one "dobre" epizode. I onako je i Naruto imao cak 100 filler epizoda (bilo je i par dobrih koje se mogu nabrojati na prstima), i ljudi ga ne odbacuju. Cisto sumnjam da je Hitman u rangu sa Saint Seiya, Hokuto no Ken i originalnim Dragon Ballom, ali se nadam da je barem u rangu sa Narutom i Bleachem (doduse, ne bi se isplatilo gledati ako jeste).

Takodje ga mnogi odbacuju zbog gay dizajna i one bebe koja je valjda mafijas. I naravno sto je prekinut (bacanje dragocenog vremena na 200ep besmislenih epizoda).


RE: Katekyo Hitman Reborn! - Meneldor - 2012-06-19

Prve dvije sezone su dosadne, jer je slice of life i nema bas nekog prevelikog smisla do pred kraj 1. sezone (oko 20-ih ep) i druge oko 50-ih, nisam pogledao do kraja jer pratim mangu, ali valjda ide na bolje. Borbe su cist solidno napravljene.
Rezimirano, tipicni shounen shit ko Naruto i Bleach.


RE: Katekyo Hitman Reborn! - sarcasticGirl - 2012-06-19

nah XD neću ga gledati pa makar i bio neki fan tu na forumu...ovog puta se povodim po ovim vašim komentarima

i ajmo NE vrijeđati Naruto i Bleach..hvala lijepo Anime


RE: Katekyo Hitman Reborn! - Sagara Souske - 2012-06-19

Najgori maratonski shounen anime. Gledao sam oko 80-ak epizoda, od kojih je možda 10-15 bilo zanimljivo. Likovi i kvazihumor su nešto najgore što sam ikada video u anime serijama. Daleko je gori od ostalih "šounen šitova".


RE: Katekyo Hitman Reborn! - AlanViBritannia - 2012-06-19

Ajde da i ja kažem nešto lepo o njemu, čisto da izbalansiramo ovu temu.

Prvih 30tak epizoda je živo piiiiiiiiiii, to stoji. I nakon toga ide 10tak dobrih epizoda, Kikyo Gang arc. Nakon toga ide još 20tak govnastih. To je Daily Life arc, služi da upozna gledatelje sa likovima i da smori život oko sebe, kao i ostale SoL animee.

Posle toga dolazi Varia arc, imho, veoma dobar arc. Najbolji u KHR!-u. I posle je TYL arc, koji je takođe odličan.

Kao što su rekli, tipičan šounen, sa onim sranjastim humorom, koji je užasno kliše, sa glavnim likom koji je glavni baja (kao Kakaši) i retardiranim protagonistom (kao Lufi). Ostali likovi su takođe stereotipni. Jedino što ga izdvaja od drugih likova jeste tipičan bišounen stil crtanja, pa devojke odvaljuju na likove.

U svakom slučaju, što da ne. Ako trpiš repetitivni One Piece, Bleach za koji ne postoji pridev i varijabilni Naruto, KHR! ti neće biti problem i štaviše biće dosta zanimljivo. Smile