AnimeOverdose Forum
Novi svet(SPOILERS) - Printable Version

+- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum)
+-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html)
+--- Forum: Maratonski naslovi (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-30.html)
+---- Forum: One Piece (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-32.html)
+---- Thread: Novi svet(SPOILERS) (/thread-4045.html)

Pages: 1 2


Novi svet(SPOILERS) - MisterBushido - 2012-01-12

Dve godine su prošle, videli smo neke super sposobnosti Strawhatsa, jednu glupu "sposobnost"(Sanji's nosebleed). Novi čapter otkriva ko je zamenio Garpa Thumbs up! Džinbei je novi član skoro sigurno je...
Nego kontam, "dok još ima vremena", malo nagađanja o ostalim likovima nije na odmet.
Ponuda marinaca Bagiju, Morijina sudbina. Garp, Sengoku, Kobi, Donflamingo, Blackbeard, Mihawk, Šanks, Big Mom, Supernove... Cela ta galerija likova.
Koliko su napredovali? Gde su?
Savezništa, novi članovi drugih posada...
Kontate već. Raspalite.


RE: Novi svet(SPOILERS) - vele - 2012-01-12

Nice thread. Big Grin
Nesto sam razmisljao o ponudi koji je dobio Buggy od World Governmenta. Sve ukazuje da su mu ponudili da bude schichibukai, ali ja mislim da Oda nema to na umu. Mislim da su ga pozvali da pravi one minijaturne cannonball-e za Marince. XD Ne ozb, pomislite koliko je on dobar naucnik kad je uspeo da napravi one cannonball-e, mozda su ga cak i pozvali da bude Vagapunk-ov pomocnik.

Moria - dead. On je svoju ulogu odradio, a i pokazao je da nije dorastao New Worldu.

Garp i Sengoku negde ispijaju pivo i igraju sah. XD

Kobi - Postao kapetan, porastao, postao jaci.

Doflamingo - Kulira negde na nekim tropskim ostrvima.

Blackbeard - Za njega vec znamo da hara po New Worldu, sad je supa jak lik. Iako je negativac cini mi se da on i nije toliko los, u smislu da nije podmukao i kad dodje do fajta izmedju Lufija i njega da ce sve biti fair and square. Cak mislim da ce ubiti nekoga od svoje posade kad se umesa u borbu.

Mihawk - Kulira sa Peronom na svom creepy ostrvu gorila. Ver II - Zoro ga je ubio.

Shanks - On je lik koji je konstantno tuda negde, ali nikad nije imao vecu ulogu u prici, u smislu da je prisutan u arcu vise od 2 epizode.

Big Mom - Don't give a fuck about it, is going to get it's ass kicked by Strawhats.

Supernove - Jedna velika misterija, ja sam davno, jos kad su se pojavili, predvideo da ce oni igrati veliku ulogu u New Worldu, vecina ce verovatno na Lufijevoj strani. Moguce je da se neki od njih sad sa Yonko-ima.
RE: Novi svet(SPOILERS) - Dream Omen - 2012-01-12

Ono što znamo i što možemo da predpostavimo, mislim da Jimbei neće biti direktno u Straw Heatsima već da će postati nešto kao Marco što je bio kod Whitebearda, bar se nadam da će biti tako. Jer nam je sada potvrđeno ono što sam mislio još ranije da Jimbei ima svoju posadu, Sun Pirates. Jedva čekam da vidimo kakvi su oni Smile Očekujem da će Straw Heatsi da pobede Big Mamu i da će je zameniti kao jedni od tih četiri lika. Očekujem da će Luffy svesno ili nesvesno dobiti teritoriju, kao što izgleda da je dobio Fishmen ostrvo. Supernove su aktvini. Već smo čuli da je Kid potpovio nekoliko Big Maminih brodova i da im pravi probleme.


RE: Novi svet(SPOILERS) - vele - 2012-01-12

Nah, mislim da je prerano da Luffy postane Yonko. Treba jos vremena da prodje. Ovo sad sa Big Mamom ce samo da bude trenutni konflikt, a do obracuna ce doci tek kasnije.


RE: Novi svet(SPOILERS) - Roronoa Zoro - 2012-01-12

jeste da deluje previše rano, ali OP se previše odužio (bar po meni) i mislim da će Oda uskoro (ako nije već) da ubaci iz druge u petu brzinu (fast shifting kao ID-u). ne sumnjam da će Luffy da uništi veliku mamu, mda o5 i ona ima prejake da kažem saradnike.
supernove su tu i dokazuju to i gledaćemo mi njih još
bb samo želi moć i biće poslednji boss na Raftel ostrvu
Mihawk je živ


RE: Novi svet(SPOILERS) - Dream Omen - 2012-01-12

I ja mislim da je Mihawk živ, čak iako ga je Zoro pobedio, neverujem da ga je ubio. Ni Mihawk nije njega ubio kad su se borili prvi put. Bezobzira što znamo zašto to nije uradio, mislim da bi Zoro vratio taj dug.


RE: Novi svet(SPOILERS) - Roronoa Zoro - 2012-01-12

nije ga ni pobedio, jer da jeste Zoro bi napustio SH, jer znamo zašto je on tu.


RE: Novi svet(SPOILERS) - AlanViBritannia - 2012-01-12

Mene trenutno zanima Vegapunk, Aokiji, Smoker, ona devojka koja je sad kapetan, a bila je sa Smokerom pre. Zanima me kako Phoenix Marco odrzava Whitebeard familiju... Hm... Ko jos... Gecko Moria takodje, njegova sudbina. I naravno, Revolutionary army & cale od Lufija.

Yeah, that's it, za ove ostale mi se manje vise fucka, pogotovo za onog sa velikim celom i onog klinca koji je zavetovao da ce da postane najjaci marinac. I smatram da Shanks ne moze nista zanimljivo da uradi, on samo tako... postoji tu. Ne moze da napravi neki preokret.


RE: Novi svet(SPOILERS) - Roronoa Zoro - 2012-01-12

Helmepo i Kobi još dva smarača i višak invertara


RE: Novi svet(SPOILERS) - Meneldor - 2012-01-12

Imam neki filing da ja Big Mama u biti majka one kapetanice koju su Straw Hatsi spasili na Thriller Barku i da ce im ova oprostiti Toungue.
Treba cekat i vidjet sto ce se dalje dogadjat, ali iduci ce biti zanimljiv sa Smokerom, mada on vise Luffy-u nije prijetnja osim ako nije ojacao.