![]() |
Hunter x Hunter 2011 remake - Printable Version +- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum) +-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html) +--- Forum: Anime naslovi (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-56.html) +--- Thread: Hunter x Hunter 2011 remake (/thread-3924.html) |
Hunter x Hunter 2011 remake - Meneldor - 2011-10-02 ![]() Tip serije: TV Broj epizoda: ongoing Žanr: Avantura, Akcija, Komedija Studio: Madhouse Studios Godina: 2011 Svetom putuju lovci radeći sve moguće zadatke. Od hvatanja kriminalaca do istraživanja nepoznatih zemalja u potrazi za izgubljenim blagom. Gon je mladi dečak čiji je otac davno nestao, bio je lovac. Gon je ubeđen da ako krene očevim stopama da će ga jednog dana naći. Prvo epizoda je izasla. Tesko je ista za ocjenit jednom ep, ali ok pocetak. RE: Hunter x Hunter - Sagara Souske - 2011-10-07 Previše zbrzan početak. Jbt. ono što su prikazali u prvoj epizodi rimejka je bilo potrebno tri epizode originala. Mnogo toga se gubi. D: RE: Hunter x Hunter - Happy - 2011-10-07 A rimejk FMA je kao utekao što se tiče zbrzavanja starih epizoda ![]() RE: Hunter x Hunter - Sagara Souske - 2011-10-07 To je i meni palo na pamet, ali i manga deluje malo zbrzano na početku ako si čitao. ![]() Ne znam za HxH mangu, ali ovo je stvarno prebrzo i neko ko nije gledao stari/čitao mangu ne bi mogao da shvati čar ovog animea. ![]() RE: Hunter x Hunter - vele - 2011-10-07 (2011-10-07, 00:35)Sagara Souske Wrote: Previše zbrzan početak. Jbt. ono što su prikazali u prvoj epizodi rimejka je bilo potrebno tri epizode originala. Mnogo toga se gubi. D: Da, zaista zbrzano. Nadam se da ce usporiti tempo kasnije. Potpuno se gubi onaj dobri HxH osecaj kad se ovako zbrzaju stvari. RE: Hunter x Hunter - Eleran - 2011-10-07 Sta ja znam, kao i u fmab, izbacili su scene koje ne uticu previse na pricu, poput onih delova sa medvedom i slicno, jedino sto nisu postigli sa ovom brzom verzijom da prikazu jeste odnos izmedju Gona i njegove macehe koji je u staroj verziji bio bolje prikazan i imao vise emocija, ostalo je kul, glasovi su ok, ostaje jos 2 glasa da vidim kako ce da odrade, a to je Kilua i naravno moj omiljeni lik, a to je lik koji uvek nosi keca u rukavu, da se tako izrazim ![]() RE: Hunter x Hunter 2011 remake - ElemenT - 2011-10-07 Nisam gledao Hunter X Hunter (1999), ali sam poceo mangu da citam josh pre nekoliko god ali posle desetak vol-a sam prestao da citam jer poceo malo da me smara i rekao kasnije cu da nastavim. Ali sad pocelo ovo rekao ae da vidim kakav je. Posle prve epizode mogu samo reci da je animacija lepa, upoznali glavne likove i to je to. Videcemo kako ce napredovati. Osim toga nisam osecao da je bilo shta desilo prebrzo, bolje ovako nego da mi 5 ep peca tu ribu! RE: Hunter x Hunter 2011 remake - ZetaZaku - 2011-10-07 Kao sto Element rece, tempo za onog ko nije gledao original je okay. Svakako, odmah se moglo zakljuciti da su u prvom animeu pecanje, polazak i dogadjaj brodu zasebne epizode. Ali dobro, tad manga i nije bila ovoliko unapred (mada kolko cujem nije ni sad mnogo vise). Tesko da bi tad mogli tim tempom da napreduju. Drugim recima, kao sto je vec receno, bice kao FMAB. Znaci, 100ep HxH ce sad biti nekih 50 zbrzanih epizoda i posle ce krenuti sporiji tempo. Sad, pitanje je sta ce uraditi na kraju. Fileri ili kraj. Pitanje sad, bice li jos zenskih likova medju glavnima ili je Kurapika (valjda se tako zove) jedna od retkih cura? Uopste nisam upoznat sa HxH, i sem Gona i Killue, nijednog lika nisam znao. Also, kazite mi da se nece ceo anime vrteti oko revenge plota Kurapike posto vec imamo takav anime hahah. RE: Hunter x Hunter 2011 remake - Happy - 2011-10-07 Kurapika je muško. Glavna priča je Gon, u starom HXH bio je arc sa ~15-20 ep u vezi Kurapikine osvete i to je bilo to. RE: Hunter x Hunter 2011 remake - ZetaZaku - 2011-10-07 Super onda. Ako ne smara ceo anime sa osvetom, mozda bude i dobar lik. Sad vidim i da je mangaka potvrdio. Sta znam, previse lici na reverse trap. Mozda bude neki twist na kraju mange i ispostavi se da je ipak zensko. Znaci nema zenskih glavnih likova? Nekako izgubih volju da gledam ovo ako ce biti strong guys doing battle and stuff. Imam vec DBZ za to. Pa cak je i Hokuto no Ken imao zenske likove medju glavnima >.> |