AnimeOverdose Forum
Trazi se (misteriozni anime/manga) - Printable Version

+- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum)
+-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html)
+--- Forum: Anime generalno (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-11.html)
+--- Thread: Trazi se (misteriozni anime/manga) (/thread-2913.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


Trazi se (misteriozni anime/manga) - MaracKoMarac - 2010-01-17

EDIT:
Posto vec postoje teme tipa preporuke i slicno, ovde je rec o sledecem:
Gledali ste nekada neki anime, a ne znate kako se zove i hteli biste ponovo da ga odgledate/nabavite, napisete ovde o cemu se radilo i dobri ljudi ce probati da vam pomognu koliko mogu Smile

Dakle, ovo dole u sustini nije tacno, ali je glupo obrisati Wink

-------------
Nisam vidio da ovakva tema postoji - ako da, ispričavam se.
Ova tema bi trebala služiti za traženje anime-a. Netko opiše kakav anime traži i netko drugi mu (ljubazno XD ) odgovori.
Počnimo!

Tip anime-a: Fantasy
Min. broj epizoda: 50


RE: Traži se! - Dream Omen - 2010-01-17

Postoje više sličnih tema Smile Anime preporuke,
Anime/Manga Downloads.DL and Torrent, Preporucite anime za moju koekciju Smile ali ja nisam mod i neznam da li će ovo biti dozvoljeno Smile


RE: Traži se! - ElemenT - 2010-01-17

Anime Preporuke


RE: Traži se! - Meneldor - 2010-01-17

Posto ova zajednica raste, nebi bilo lose da se otvori podforum Anime i Manga reviews. Ovdje bi netko mogao opisati neki anime/mangu koju je pogledao i da ju "kritizira", prednosti i mane, ali sa sto neutralnijim stavom. Vecina ovdje je pogledala dosta anime-a i procitala dosta mangi, pa bi se tako olaksalo drugima da odluce sto dalje gledati. Ostali bi mogli takodjer nesto napisati ako je netko nesto izostavio, ali bez previse spoilanja.


RE: Traži se! - Y3llah - 2010-02-07

Postoje tri animea koji me interesuju i koje sam videla kao baš mala, tako da ako uspete bilo šta od ovoga da prepoznate, biću vam vrlo zahvalna. Anime Inače, napominjem da sam bila u uzrastu 5-8 godina, tako da su mi ostala samo sećanja na neke delove - a i vrlo je moguće da sam sve to pogrešno skapirala...

1. Neki lik teroriše zemlju i svakog ko se pobuni baca u rupu u kojoj mučenika dočekuje čudovište (bezoblična masa sa ustima na sredini). Od tog lika beži neki crnokosi dečko koji u nekoj zabiti nailazi na još jednog dečka (svetlije kose) koji ima sestru (plavušu). Ovaj drugi pokušava da otera ovog crnog, ali kad mu ubiju sestru, on je u fazonu da nema više šta da izgubi i kreće u napad sa ovim crnim. I sećam se da ovaj crni vozi kao neki skuter, šta li, a ovaj svetliji drži neki mitraljez i puca na sve naokolo. I naravno, na kraju roknu negativca. Mislim. I, čini mi se da ovaj crni završi u rupi sa čudovištem, ali i da njega ubije. A svetlokosi je valjda poginuo.

2. Tri devojke su u svemirskom brodu, nasukane na neku planetu. Jedna od njih je trudna, a ne zna kako je zatrudnela i porađa se. Sledeće večeri se pojavljuje dečko koji mislim da je tvrdio da je ta ista beba, samo da je porastao za jednu noć. Dve devojke od tri umru, a "mama" preživi - VALJDA. A crtež me je malo podsećao na Roboteka.

3. Ovaj nisam gledala, samo sam videla insert u kom se kamion sudara, vrata na prikolici se otvaraju i ispadaju kanisteri sa delovima ljudskog tela. Ovo je inače bilo na 3K, emisija Animacija (ili tako nešto) - i uvek me je interesovalo šta je to bilo (iako me je scena skroz isprepadala, zbog godina). A crtež je onako realističan.

Any ideas? Big Grin


RE: Traži se! - Dream Omen - 2010-02-07

Yelo to prvo je Fist of the North Star drugo je Gall Force a treće neznam Sad


RE: Traži se! - jela@26 - 2010-02-07

može da bude ghost in the shell iz 95 ....


RE: Traži se! - Y3llah - 2010-02-07

@Dream: Hvala! Anime Nisam verovala da će iko znati o čemu se radi (zbog mog opisa).

@Jela: I ja sam to bila pomislila, ali skoro sam gledala taj Ghost i nije. Sad


RE: Traži se! - Perin - 2010-02-07

@Meneldor: U mome potpisu, ima link do bloga, na kojem ima opis preko 50 animea, i još nekih tekstova o japanu i koječemu...koga zanima, može da pogleda Smile


RE: Traži se! - GoKu - 2010-02-08

Lepe opise uvek imas kod Perina, pa, ako nisi siguran u vezi necega, uvek tamo mozes da procitas i da odlicis da li je to ono sto trazis.