![]() |
Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - Printable Version +- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum) +-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html) +--- Forum: Anime naslovi (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-56.html) +--- Thread: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ (/thread-2726.html) |
Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - twamp-chan - 2009-12-31 Pa, drage dame [i gospodo, ako vas ima], navalite... verujem da o ovom animeu/mangi moze dosta da se prica. Sta vam se vise dopada, anime ili manga? Omiljeni lik? Sta mislite da ce se desiti u mangi sledece? Kako mislite da ce producenti da naprave 2. sezonu kada kraj 1. deluje tako definitivno? itd. ![]() RE: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - Sagara Souske - 2009-12-31 Mangu nisam citao ali anime je dobar. Lep crtez, dobar dizajn likova, fina prica. Meni se mnogo dopao i preporucujem ga (pogotovo zenskom delu publike). Omiljeni lik mi je naravno Sebastian zato sto je GAR. ![]() RE: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - Lux - 2009-12-31 čitam mangu i jako mi se sviđa najbolji lik je definitivno Sebastian RE: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - twamp-chan - 2010-01-01 dobro, dakle slazemo se u tome da nam je najbolji sebastian ![]() meni je ranije ciel bio jako antipatican, ali mi sad gotovo deli 1. mesto sa sebas-chanom... btw. sagara, savetujem da procitas mangu ako imas vremena, posto je anime uglavnom izmastan ![]() @madefromashes6 dokle si stigla sa mangom? ![]() RE: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - Lux - 2010-01-01 evo baš sam jutros stigla do 25. chaptera ![]() RE: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - SamuraiSx - 2010-01-02 exxx thread twamp ![]() Inače No1 mi je Snake :love: ![]() ![]() ![]() ![]() naravno Sebastian je No2 ![]() Ciel je super! ispočetka se ni meni nije svideo, više je ličio na derište, ali to je bio ptvi utisak..a Joker nije loš isto! ![]() ![]() Inače anime je fantastično! ![]() ![]() ![]() ![]() inače manga je stvarno fantastična! Toboso Yana je vrhunski odradila i crtež i priču, takve detalje viktorijanskog doba (odeće, posuđa, nameštaja, gotik detalji) videla sam možda samo kod Kaori Yuki, mada ovo je bolje ![]() i Sagara obavezno počni sa mangom, neodoljiva je! veći deo nje nema u anime! i bolje je čitati je posle anime, bar po meni.. RE: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - twamp-chan - 2010-01-02 yay, znala sam da ces se i ti javiti ![]() ja mislim da je ubistvo pocinio neko u kuci, sigurno, cela situacija me podseca na film gosford park. ne brinem se za sebastiana, puno puta su mu se desavale uzasne stvari ![]() mnogo bih volela da u sl. sezonu animea [ako je bude bilo...] ubace deo sa cirkusom i kasnije sa onim manijakom sto pravi proteze... i bas mi je nekako bezveze sto je anime onakav, skroz izmastan, oni delovi sa angelom/ashom su mi konfuzni i ne vidim sto jednostavno nisu mogli da se drze price :S [mozda zato sto je price tada bilo premalo, but then again, mogli su da prave anime od 14 epizoda...] edit, lol: OVAu sam gledala, hahahaha, zakon je ![]() RE: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - SamuraiSx - 2010-01-05 haii ![]() ![]() ![]() ![]() a da je priča u anime-u bila izmaštana, pa da pred kraj! ono sa anđelima se nije ni meni svidelo! ali ona sva ubistva i slučajevi su super odrađeni! i svakako treba uzeti u obzir da se anime stvaralo kad je još bilo oko 20 chaptera sigurno, a možda i manje, a tad cirkus, lik što pravi proteze, ovi kraljičini ''guardians'' i svi ti detalji još nisu postojali, tako da pošto je anime ranije odrađeno, morala je da radi improvizacija.. inače kraljica je meni bolje prikazana u anime-u! mnogo mističnija, interesantnija, sa mračnom stranom, realnija!prikazana na nov način, i u poslednjoj epizodi kad se pojavljuje lažna kraljica (zamena) i niko to ne primećuje, i kao tako je sakrivena mračna strana slavne viktorijanske Engleske.. dok je u mangi vesela starica koja ''pleni sve okolo osmehom''.. a Sebi neće umreti, ali kontam da bi preživeo u tom obliku u kom jeste, treba da se hrani dušama, a on nije dugo, pa onda možda ga i mogu koknuti...i možda je neko iz kuće, ali opet ko bi bio.... RE: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - Hedge - 2010-01-05 Meni je omiljeni lik Tanaka, pa onda Sebastijan. Ne volim klinca... Nisam čitao mangu, ali se čini da je kraj animea tačka i da ne ostavlja mesta za nastavak. RE: Kuroshitsuji ~ manga & anime ~ - twamp-chan - 2010-01-05 ^ verovatno ce 2. sezona animea biti nesto kao remake. bar se ja nadam da hoce, jer ce u suprotnom biti jako glupo. jedino ako ne budu isli na varijantu 'ciel se budi, sve je to bio samo ruzan san'. @ Samurai ~ meni je kraljica nekako bolja u mangi, bas zato sto oko nje nema drame ![]() ![]() btw. sta mislis, ko je ubica? |