AnimeOverdose Forum
Last Exile - Printable Version

+- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum)
+-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html)
+--- Forum: Anime naslovi (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-56.html)
+--- Thread: Last Exile (/thread-2223.html)

Pages: 1 2 3 4

RE: Last Exile - Dream Omen - 2009-06-07

Alex sigurno on je jedan od najinteresantnijih likova u nekoj animei
i sigurno još Vincent on je lik Big Grin

Tatiana je OK Dio je sigurno jedini koji je interesantniji od Alexa XD definitivno jedan od najluđih likova

RE: Last Exile - Frog_Hermit - 2009-06-07

(2009-06-07, 14:23)Eleran Wrote: Uh ovoga sam se plasio...momci i devojke spremite se za krajnje cudne komentare, gomile kritike i gomile plazenja jezika XD

cudne komentare?! [a i pravi se javio] XD XD XD

i samo za Elerana
[spoiler] Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue Toungue[/spoiler]

RE: Last Exile - Eleran - 2009-06-08

Froggy kakav ti je last exile zasad??? Smile

RE: Last Exile - Last Exile - 2009-06-09

Koliko god negativni bili komentari ( ili cudni ) meni nikad ni jedan anime ( ili manga ) nisu bili ogadjeni. Drzim se svojeg misljenja do Enda

RE: Last Exile - Dream Omen - 2009-06-09

(2009-06-09, 19:06)Last Exile Wrote: Koliko god negativni bili komentari ( ili cudni ) meni nikad ni jedan anime ( ili manga ) nisu bili ogadjeni. Drzim se svojeg misljenja do Enda

Kakvi komentari??
i gde??

ovo je sigurno jedan od boljih animea koje sam pogledao tu se sasvim slažemo

RE: Last Exile - Last Exile - 2009-06-09

Odnose se na potencijalno negativne

RE: Last Exile - Eleran - 2009-06-09

Mene jedino sto moze ubedaciti jesu filleri anime-a koje jos nisam gledao, tipa kad kazu da ce neki lik riknuti, a ti ga zgotivio i slicno...pogotovo kad je maratonski anime pa se lik prozima 200 epizoda a ti vec na 20oj znas da ce da umre Sad bedak...

RE: Last Exile - vele - 2009-06-10

(2009-06-09, 23:29)Eleran Wrote: Mene jedino sto moze ubedaciti jesu filleri anime-a koje jos nisam gledao, tipa kad kazu da ce neki lik riknuti, a ti ga zgotivio i slicno...pogotovo kad je maratonski anime pa se lik prozima 200 epizoda a ti vec na 20oj znas da ce da umre Sad bedak...
Video sam... Spoilerovali su ti i Bleach i Naruta... Bas mi je zao sto su ti spoilerovali Naruta. Onaj spoiler je bio za jednonedeljni ban. Ali jbg...

RE: Last Exile - TheSaint - 2009-06-10

dobar anime, meni se svideo

RE: Last Exile - Eleran - 2009-06-10

@Vele: he he a sha ces Smile bitno je da me bar neko razume Wink

He he sad sam se setio koji mi je lik bio bas faca...Mullin Shetland...znaci lik je totalna pozitiva Smile